Syitä Google Playn kehittäjätilien sulkemiseen

Miksi tilejä suljetaan?

Kun julkaiset tuotteita Google Playssa, sitoudut noudattamaan kehittäjien ohjelmakäytäntöjä ja kehittäjien jakelusopimusta

Sovellusten poistot, jäädyttämiset ja varoitukset katsotaan tilillesi annetuiksi varoituksiksi, jotka heikentävät Play Console ‑tilisi mainetta. Toistuvat tai räikeistä käytäntörikkomuksista johtuvat jäädyttämiset voivat johtaa Google Play ‑kehittäjätilisi sulkemiseen.

Jos tilisi on suljettu

Jos kehittäjätilisi poistetaan, kaikki luettelossasi olevat sovellukset poistetaan Google Playsta ja sovelluksiin liitetyt käyttäjät, tilastotiedot ja arviot mitätöidään. Lisäksi et enää voi julkaista uusia sovelluksia. Älä yritä rekisteröidä uutta Google Play ‑kehittäjätiliä.

Jos tilisi on suljettu Google Play ‑kehittäjien jakelusopimuksen rikkomisen takia, emme enää hyväksy sovelluksiasi. Lisäksi kaikki tapaukseen liittyvät Google Play ‑kehittäjätilit suljetaan. Jos yrität avata uusia tilejä, ne suljetaan, eikä sinulle hyvitetä kehittäjän rekisteröintimaksua.

Valitukset

Palautamme Google Play ‑kehittäjätilin tietyissä tilanteissa, jos esimerkiksi havaitsemme virheen ja toteamme, että tilisi ei riko kehittäjien ohjelmakäytäntöjä ja kehittäjien jakelusopimusta

Lähetä valitus