Sådan fungerer lukning af udviklerkonti i Google Play

Hvorfor bliver konti lukket?

Når du udgiver indhold i Google Play, accepterer du vores programpolitikker for udviklere og distributionsaftale for udviklere

Hvis du gentagne gange får fjernet indhold eller modtager advarsler, kan det medføre, at din app suspenderes. Suspendering af apps har en negativ indvirkning på din Google Play-udviklerkontos omdømme. Gentagne suspenderinger eller grove overtrædelser af politikker kan også medføre lukning af din Google Play-udviklerkonto.

Når din konto er blevet lukket

Hvis din udviklerkonto lukkes, fjernes alle apps i dit katalog fra Google Play, og du mister de brugere, statistikker og bedømmelser, der er knyttet til disse apps. Desuden kan du ikke længere udgive nye apps. Du må ikke forsøge at oprette en ny Google Play-udviklerkonto.

Hvis din konto blev lukket som følge af en overtrædelse af distributionsaftalen for Google Play-udviklere, kan vi ikke længere acceptere dine apps. Det betyder, at alle relaterede Google Play-udviklerkonti også lukkes, og at eventuelle nye konti, som du prøver at åbne, lukkes uden refusion af tilmeldingsgebyret for udviklere.

Appeller

Vi genopretter din Google Play-udviklerkonto, hvis dette er relevant, f.eks. hvis der er sket en fejl, og vi afgør, at din konto ikke overtræder vores programpolitikker for udviklere eller distributionsaftale for udviklere

Indsend en appel