Verkoop- en betalingsrapporten downloaden

Als u apps aanbiedt op Google Play, kunt u gedetailleerde transactierapporten vinden via de webversie van uw Play Console.

Hier volgen de typen transactierapporten die u kunt downloaden:

• Inkomstenrapporten: Worden aan het begin van de maand gegenereerd.
  • Geschatte verkooprapporten: worden dagelijks gegenereerd door alle transacties toe te voegen die onlangs IN REKENING GEBRACHT of TERUGBETAALD zijn in het bestand van de huidige maand. Het kan enkele dagen duren voordat alle nieuwe transacties worden weergegeven.

Opmerking: Financiële gegevens zijn gebaseerd op de tijdzone UTC.

Verkoop- en betalingsrapporten downloaden

1. Log in bij de Play Console.
  2. Klik op Rapporten downloaden > Financiële rapporten.
  3. Klik onder 'Inkomstenrapporten' of 'Geschatte verkooprapporten' om het nieuwste rapport te downloaden of selecteer een jaar en maand als u een ander rapport wilt downloaden. Uw rapport wordt gedownload als CSV-bestand (door komma's gescheiden waarden).

De financiële gegevens van een afzonderlijke app bekijken

Als u een gedetailleerder beeld van de interacties van uw kopers wilt krijgen, kunt u de financiële gegevens van een afzonderlijke app bekijken.

Rapporten downloaden vanuit Google Cloud Storage

U kunt rapporten openen en downloaden als CSV-bestanden vanuit Google Cloud Storage. Rapporten worden dagelijks gemaakt en verzameld in maandelijkse CSV-bestanden.