Myynti- ja maksuraporttien lataaminen

Jos tarjoat sovelluksia Google Playssa, löydät Play Consolen verkkoversiosta yksityiskohtaiset raportit tapahtumista.

Ladattavana on seuraavantyyppisiä tapahtumaraportteja:

• Tuloraportit: Luodaan kuun alussa.
  • Myyntiarvioraportit: Luodaan päivittäin lisäämällä kaikki äskettäin VELOITETUT tai HYVITETYT tapahtumat nykyisen kuukauden tiedostoon. Voi mennä useamman päivän ennen kuin kaikki uudet tapahtumat näkyvät raportissa.

Huom. Taloustiedot perustuvat koordinoituun yleisaikaan (UTC).

Myynti- ja maksuraporttien lataaminen

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse Raporttien lataaminen > Talous.
  3. Lataa uusin raportti tai lataa tietyn ajan raportti valitsemalla haluamasi vuosi ja kuukausi Tuloraportit- tai Myyntiarvioraportit-kohdasta. Raportti ladataan CSV-tiedostomuodossa.

Yksittäisten sovellusten talousdatan näkeminen

Saat tarkempaa tietoa ostajien toiminnasta katsomalla yksittäisten sovellusten talousdataa.

Tuloraportin analysointi

Voit selvittää raportointijakson aikana käsiteltyjen tapahtumien kokonaisarvon avaamalla tuloraportin laskentataulukko-ohjelmassa (esimerkiksi Google Sheetsissa tai Microsoft Excelissä) ja suodattamalla Tapahtumatyyppi-sarakkeen näyttämään veloitukset ja hyvitetyt veloitukset. Näet kokonaisarvon, kun lasket kauppiaan valuutta ‑kohdan arvot yhteen.

Jos haluat selvittää raportointijakson aikana käsiteltyjen tapahtumien kootun maksuprosentin, valitse Tapahtumatyyppi-sarakkeesta Google-maksu ja Google-maksun hyvitys. Selvitä kokonaismaksu laskemalla kauppiaan valuutta ‑kohdan arvot yhteen ja jaa se tapahtumien kokonaisarvolla, niin saat kootun maksuprosentin.

Raporttien lataaminen Google Cloud Storagesta

Voit avata ja ladata raportteja CSV-tiedostoina Google Cloud Storagen kautta. Raportit luodaan päivittäin ja kerätään kuukausittaisiin CSV-tiedostoihin.