Download rapporter om salg og udbetalinger

Hvis du tilbyder apps i Google Play, kan du se detaljerede rapporter om transaktioner i webversionen af Play Console.

Her er de typer transaktionsrapporter, du kan downloade:

• Indtjeningsrapporter: Disse rapporter genereres i starten af måneden.
  • Rapporter over det anslåede salg: Disse rapporter genereres hver dag, ved at alle transaktioner, der er OPKRÆVET eller REFUNDERET for nylig, føjes til filen for den aktuelle måned. Der kan gå flere dage, før alle nye transaktioner kan ses.

Bemærk! Finansielle data er baseret på UTC (Coordinated Universal Time).

Download rapporter om salg og udbetalinger

1. Åbn Play Console.
  2. Klik på Download rapporter > Økonomi.
  3. Under "Indtjeningsrapporter" eller "Rapporter om estimeret salg" kan du downloade din seneste rapport eller vælge et år og en måned for at downloade en anden rapport. Din rapport downloades som en fil med kommaseparerede værdier (CSV-fil).

Se finansielle data for en bestemt app

Hvis du vil have en mere detaljeret oversigt over dine køberes interaktioner, kan du se økonomiske data for en enkelt app.

Analysér din indtjeningsrapport

Du kan beregne den samlede værdi af de transaktioner, der er behandlet i opgørelsesperioden, ved at åbne indtjeningsrapporten i et regnearksprogram (f.eks. Google Sheets eller Microsoft Excel) og filtrere kolonnen "Transaktionstype" efter "Debitering" og "Refusion af debitering".  Læg tallene i "Sælgers valuta" sammen for at se det samlede beløb.

Du kan beregne, hvor stor en procentdel det samlede gebyr udgør for de transaktioner, der er behandlet i opgørelsesperioden, ved at filtrere kolonnen "Transaktionstype" efter "Google-gebyr" og "Refusion af Google-gebyr".  Læg tallene i "Sælgers valuta" sammen for at finde det samlede gebyr, og divider derefter med den samlede transaktionsværdi for at beregne procentdelen af det samlede gebyr.

Download rapporter fra Google Cloud Storage

Du kan få adgang til og downloade rapporter som CSV-filer i Google Cloud Storage. Rapporter genereres dagligt og samles i månedlige CSV-filer.