Baixar informes de vendes i pagaments

Si ofereixes aplicacions a Google Play, pots trobar informes detallats de les transaccions amb la versió web de Play Console.

A continuació hi ha els tipus d'informes de transaccions que pots baixar:

• Informes de guanys: es generen cap a principis de mes.
  • Informes de vendes estimades: es generen a diari mitjançant la suma de totes les transaccions COBRADES o REEMBOSSADES recentment al fitxer del mes en curs. És possible que totes les transaccions noves tardin diversos dies a aparèixer.

Nota: les dades financeres es basen en el temps universal coordinat (UTC).

Baixar informes de vendes i pagaments

1. Obre Play Console.
  2. Fes clic a Baixa els informes > Finances.
  3. A "Informes de guanys" o "Informes de vendes estimades", baixa l'informe més recent o selecciona un any i un mes per baixar un altre informe. L'informe es baixa com un fitxer de valors separats per comes (CSV).

Veure les dades financeres d'una aplicació concreta

Per obtenir una visualització més detallada de les interaccions dels compradors, pots consultar les dades financeres d'una aplicació concreta.

Analitzar un informe de guanys

Per determinar el valor total de les transaccions processades durant el període de l'extracte, obre l'informe de guanys en un programa de fulls de càlcul (per exemple, Fulls de càlcul de Google o Microsoft Excel) i filtra la columna "Transaction Type" (Tipus de transacció) per "Charge" (Càrrec) i "Charge refund" (Reembossament del càrrec). Suma els valors de "Merchant Currency" (Moneda del comerciant) per veure el total.

Per determinar el percentatge agregat de les taxes per a les transaccions processades durant el període de l'extracte, filtra la columna "Transaction Type" (Tipus de transacció) per "Google fee" (Taxa de Google) i "Google fee refund" (Reembossament de la taxa de Google). Suma els valors de "Merchant Currency" (Moneda del comerciant) per saber la taxa total i, després, divideix-la pel valor total de les transaccions per determinar el percentatge agregat de la taxa.

Baixar informes de Google Cloud Storage

Pots accedir als informes i baixar-los com a fitxers CSV de Google Cloud Storage. Aquests informes es generen cada dia i es recopilen en fitxers CSV mensuals.