La meva aplicació s'ha suprimit de Google Play

En publicar contingut a Google Play, acceptes complir les nostres polítiques del programa per a desenvolupadors i l'acord de distribució per a desenvolupadors.

Rebuigs, supressions, suspensions i advertiments

Et recomanem que miris aquest vídeo sobre com es pot gestionar una infracció de les polítiques a Google Play, en què s'expliquen els diversos resultats de la revisió de compliment de les polítiques. Es donen alguns exemples habituals de què pot causar una infracció i s'expliquen els passos següents per tornar a tenir a Google Play l'aplicació o el joc marcats.

Rebuigs
  • No afecten l'estat del compte de desenvolupador de Google Play.
  • Si es rebutja l'actualització d'una aplicació existent, la versió publicada abans de l'actualització continuarà disponible a Google Play.

Nota: no tornis a publicar una aplicació rebutjada fins que no hi hagis corregit el que infringeix les polítiques.

Supressions
  • No afecten immediatament l'estat del compte de desenvolupador de Google Play, tot i que les supressions reiterades poden comportar una suspensió.
  • Si se suprimeix la teva aplicació, la versió publicada no estarà disponible a Google Play fins que no se n'enviï una versió actualitzada que compleixi les polítiques.
  • Els teus usuaris, estadístiques i puntuacions es recuperaran tan bon punt enviïs una actualització de l'aplicació suprimida que compleixi les polítiques.
  • Es cancel·laran les futures subscripcions dels teus subscriptors, però les anteriors no es reembossaran.

Nota: no tornis a publicar una aplicació suprimida fins que no hi hagis corregit el que infringeix les polítiques.

Suspensions
  • Repercuteixen en el bon estat del teu compte de desenvolupador de Google Play, ja que compten com a tocs d'atenció.
  • Els incompliments flagrants o repetits de les polítiques poden comportar la suspensió; això també pot produir-se si l'aplicació es rebutja o se suprimeix de manera repetida.

Després d'una suspensió

Si la teva aplicació se suspèn, en perdràs els usuaris, les estadístiques i les puntuacions. Si les teves credencials de desenvolupador continuen en bon estat a Google Play i la teva aplicació ho permet, pots publicar-ne una nova versió que compleixi les polítiques.

Advertiments
  • No afecten l'estat del compte de desenvolupador de Google Play. Tanmateix, l'aplicació se suprimirà un cop hagi transcorregut el nombre de dies indicat al correu electrònic d'advertiment inicial.
  • Un cop s'hagi suprimit, la versió publicada de l'aplicació no estarà disponible a Google Play fins que no n'enviïs una actualització que compleixi les polítiques. Si la teva aplicació s'ha suspès després de rebre un advertiment, és necessari presentar una apel·lació.
  • Els teus usuaris, estadístiques i puntuacions es recuperaran tan bon punt enviïs una actualització de l'aplicació suprimida que compleixi les polítiques.

Nota: no tornis a publicar una aplicació suprimida fins que no hi hagis corregit la infracció de les polítiques indicada al correu electrònic d'advertiment.

Google Play Protect

Google Play Protect és el sistema integrat de protecció contra programari maliciós que Google ha creat per a Android. Protegeix els usuaris de les aplicacions potencialment perjudicials, com ara les aplicacions suprimides o suspeses de Google Play.

Si la teva aplicació s'ha suprimit o suspès de Google Play, és possible que els usuaris que la tinguin rebin una notificació automàtica de Google Play Protect en què se'ls informi d'aquest canvi i se'ls doni l'oportunitat de suprimir l'aplicació del seu dispositiu. Els usuaris també tindran l'opció de mantenir l'aplicació.

Per obtenir més informació, ves a Google Play Protect.

Tornar a enviar l'aplicació després d'una infracció de les polítiques

Si Google Play contacta amb tu en relació amb una infracció de les polítiques, és possible que puguis corregir el problema pel teu compte i tornar a enviar l'aplicació.

A continuació t'indiquem com pots tornar a enviar l'aplicació després d'una infracció de les polítiques:

1. Llegeix la política corresponent que s'indica al missatge d'aplicació per obtenir-ne més informació (hauràs rebut un missatge a la safata d'entrada de Play Console i un correu electrònic amb informació sobre la política o polítiques que l'aplicació ha infringit).
  2. Fes els canvis necessaris a l'aplicació i actualitza tots els tipus de versions, a més de la versió de producció (per exemple, les versions dels canals de prova oberta, tancada i interna).
  3. Obre Play Console i penja en tots els canals l'app bundle modificat i que compleixi les polítiques. Desactiva els app bundles que no les compleixin.
    • Important: si no desactives els app bundles que no compleixen les polítiques, l'intent de tornar a enviar l'aplicació fallarà i és possible que les versions publicades dels app bundles se suprimeixin de Google Play.
  4. Fes clic a Gestiona el canal i Crea una versió.
    • Si la versió amb els app bundles infractors està en estat d'esborrany, descarta-la. En cas contrari, afegeix la versió dels app bundles que compleixi les polítiques.
    • Assegura't que la versió que no compleix les polítiques es trobi a la secció "No inclosos" d'aquesta versió.
  5. Introdueix un nom per a la versió i fes clic a Desa. Un cop l'hagis desat, fes clic a Revisa la versió i llança-la per complet.
  6. Si les versions que no compleixen les polítiques es publiquen en diversos canals, repeteix el pas 4 en cada canal.

Consell: si necessites més informació sobre les versions, ves a Preparar i llançar una versió.

Apel·lacions

Pots apel·lar contra la supressió de l'aplicació de Google Play. La restablirem en les circumstàncies adequades; per exemple, si es tracta d'un error i arribem a la conclusió que l'aplicació no infringeix les Polítiques del programa per a desenvolupadors ni l'acord de distribució per a desenvolupadors de Google Play.

Nota:

• Tot i que és possible que t'enviem correus electrònics relacionats amb la supressió en l'idioma predeterminat de la teva aplicació, en aquest moment només podem respondre a les apel·lacions que es facin en anglès, coreà, japonès o xinès.
  • Si fas un mal ús del nostre procés d'apel·lació, com ara enviar comunicacions abusives o inadequades als nostres equips d'assistència, és possible que no compleixis els requisits per obtenir més assistència per correu electrònic. Si no els compleixes, t'ho notificarem i et proporcionarem informació addicional per correu electrònic.

Presenta una apel·lació

Contingut relacionat

• Obtén més informació sobre les polítiques de Google Play a l'Acadèmia de Play.