Find og løs problemer med din licensnøgle

Google Play tilbyder en licenstjeneste, der giver dig mulighed for at håndhæve licenspolitikker for apps, som du udgiver i Google Play. Med licenstjenesten kan dine apps sende forespørgsler til Google Play, når de åbnes, med henblik på at hente deres licensstatus for den aktuelle bruger og derefter tillade eller nægte videre brug, alt efter hvad der er relevant.

Gå til afsnittet om applicens på vores website for Android-udviklere for at få flere oplysninger om licenstjenesten, og om hvordan du tilføjer tjenesten til din app.

Find licensnøglen til din app

1. Åbn Play Console, og vælg den app, du vil finde licensnøglen til.
  2. Gå til siden Konfiguration af indtægtsgenerering (Tjen penge > Konfiguration af indtægtsgenerering).
  3. Du kan se din licensnøgle under "Licens".

Bekræft implementeringen af Google Play-licens

Inden du uploader din app til Google Play
Hvis der ikke findes en app med det pågældende pakkenavn og den pågældende versionskode i Google Play, skal du logge ind på en Android-enhed med den samme konto, som du bruger til Play Console. Brug denne konto som den primære konto på din Android-enhed. Angiv derefter testsvaret, og bekræft, at din app reagerer korrekt på disse svar.

Bemærk! ServerManagedPolicy cachelagrer kun testsvar MED LICENS i ét minut. Normale svar (ikke via test) MED LICENS cachelagres i længere tid.
Når du har uploadet appen til Google Play
Hvis du har uploadet appen med licenskontrol til Google Play (uanset den aktuelle udgivelsesstatus), skal du logge ind på en Android-enhed med den samme konto, som du bruger til Play Console, eller en konto for licenstest som den primære konto. Angiv derefter testsvaret, og bekræft, at din app reagerer korrekt på disse svar.

Bemærk! ServerManagedPolicy cachelagrer kun testsvar MED LICENS i ét minut. Normale svar (ikke via test) MED LICENS cachelagres i længere tid.
Jeg har brug for mere hjælp til at implementere mit licenstjek
Problemer med udvikling og test
Dette omfatter download og integration af LVL (License Verification Library), biblioteksprojekter, spørgsmål om politikker, idéer til brugeroplevelsen, håndtering af svar, Obfuscator, IPC og konfiguration af testmiljø. Gå til Stack Overflow for at få flere oplysninger.

Rapportering af problemer med licensbiblioteket
Ved rapporteringer om fejl i eller problemer med LVL (License Verification Library) skal du gå til versionsoversigten.

Rapportering af problemer med Google Plays licenstjeneste
Hvis du har problemer med udgiverkonti, licensnøglepar, testkonti, serversvar, testsvar, appimplementering eller resultater, skal du kontakte os.

Fejlfinding af problemer med licensserveren

Periodiske licensserverfejl
Sørg for, at du bruger den nyeste udgave af licensserveren. Hvis du ikke har opdateret din kode for nylig, skal du downloade den nyeste version af licensserveren.
Licensserverfejl for en bestemt kunde
Hvis en kunde oplever licensproblemer ved forsøg på at åbne din app, bruger vedkommende muligvis en anden konto end den, der blev brugt til at købe appen. Da appen er tilknyttet en anden Google-konto, vil licensen mislykkes. Sørg for, at brugeren er logget ind på den relevante Google Play-konto, før vedkommende åbner din app.
Spørgsmål om den tekniske implementering
Hvis du har spørgsmål til den tekniske implementering af kopibeskyttelse eller licensserveren, skal du gå til websitet for Android-udviklere.