Trobar la clau de llicència i resoldre problemes relacionats

Google Play ofereix un servei de llicències que permet aplicar polítiques de llicències a les aplicacions que hi publiques. Amb el servei de llicències, les aplicacions poden fer consultes a Google Play en temps d'execució per obtenir-ne l'estat de llicència per a l'usuari actual i permetre'n o no l'ús futur, segons escaigui.

Per obtenir més informació sobre el servei de llicències i com afegir-lo a l'aplicació, consulta la secció sobre les llicències per a aplicacions del lloc per a desenvolupadors d'Android.

Trobar la clau de llicència de l'aplicació

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Fes clic a Totes les aplicacions Totes les aplicacions.
  3. Selecciona una aplicació.
  4. Selecciona Eines de desenvolupament Serveis i API.
  5. Cerca la secció "La teva clau de llicència per a aquesta aplicació".

Verificar la implementació de les llicències de Google Play

Abans de penjar l'aplicació a Google Play
Si a Google Play no hi ha cap aplicació amb aquest nom de paquet i aquest codi de versió, inicia la sessió en un dispositiu Android amb el mateix compte que fas servir per iniciar la sessió a Play Console. Utilitza aquest compte com a compte principal al teu dispositiu Android. A continuació, defineix la resposta de prova i verifica que l'aplicació es comporti de manera adient davant aquestes respostes.

Tingues en compte que ServerManagedPolicy desa a la memòria cau les respostes de prova amb LLICÈNCIA només durant un minut. Les respostes amb LLICÈNCIA normal (no de prova) es desen a la memòria cau durant més temps.
Després de penjar l'aplicació a Google Play
Si has penjat l'aplicació amb comprovació de llicència a Google Play (independentment de l'estat de publicació actual de l'aplicació), inicia la sessió en un dispositiu Android amb el mateix compte que fas servir per iniciar la sessió a Play Console o un compte de prova de llicència com a compte principal. A continuació, defineix la resposta de prova i verifica que l'aplicació es comporti de manera adient davant aquestes respostes.

Tingues en compte que ServerManagedPolicy desa a la memòria cau les respostes de prova amb LLICÈNCIA només durant un minut. Les respostes amb LLICÈNCIA normal (no de prova) es desen a la memòria cau durant més temps.
Necessito més ajuda per implementar la comprovació de llicència
Problemes de desenvolupament i de proves

Això inclou la baixada i la integració de la biblioteca de verificació de llicències (LVL), els projectes de biblioteca, les preguntes sobre la política, les idees sobre l'experiència de l'usuari, la gestió de respostes, l'ofuscació, l'IPC i la configuració de l'entorn de proves. Vés a Stack Overflow.

Informar de problemes amb la biblioteca de llicències

Per informar de problemes i d'errors relacionats amb la biblioteca de verificació de llicències (LVL), visita l'Eina de seguiment de problemes.

Informar de problemes amb el servei de llicències de Google Play

Això inclou els comptes d'editor, la parella de claus de llicència, els comptes de prova, les respostes de servidor, les respostes de prova, la implementació d'aplicacions i els resultats. Contacta amb nosaltres.

Resoldre problemes del servidor de llicències

Errors intermitents del servidor de llicències
Assegura't que fas servir la còpia més recent del servidor de llicències. Si no has actualitzat el codi recentment, actualitza el servidor de llicències a la versió més recent.
Error del servidor de llicències per a un client concret
Si un client no pot accedir a la teva aplicació per un problema de llicència, pot ser que estigui utilitzant un compte diferent del que va fer servir en comprar l'aplicació. Com que l'aplicació està associada a un compte de Google diferent, és produeix un error amb la llicència. Assegura't que l'usuari hagi iniciat la sessió al compte correcte de Google Play abans d'obrir l'aplicació.
Preguntes sobre la implementació tècnica
Si tens preguntes sobre la implementació tècnica de la protecció contra còpia o del servidor de llicències, visita el lloc per a desenvolupadors d'Android.