Registrer appproblemer tidligt med tjek før gennemgang

Tjek før gennemgang hjælper dig med at opdage potentielle problemer med de ændringer, du planlægger at foretage af din app, før du sender dem til gennemgang. Nogle af problemerne kan være alvorlige og skal løses, før du kan sende dine ændringer til gennemgang.

Oversigt

Du kan finde tjek før gennemgang på siden Udgivelsesoversigt i sektionen "Ændringer, der endnu ikke er sendt til gennemgang". Denne sektion er kun synlig, hvis du har foretaget ændringer af din app, siden den sidst blev sendt til gennemgang.

Der køres automatisk tjek før gennemgang, når du foretager ændringer af din app. Du kan se deres status på siden Udgivelsesoversigt,

men du skal være opmærksom på følgende:

• Nogle af disse tjek tager længere tid at køre end andre, så du kan muligvis se et skøn over, hvor lang tid der går, før de er afsluttet.
  • Du behøver ikke at vente på, at tjekkene er fuldført, før du kan sende dine ændringer til gennemgang. Du kan til enhver tid sende ændringer, hvorefter vi fuldfører disse tjek, inden dine ændringer sendes til gennemgang.

Problemerne vises, så snart de opdages. Klik på Se problemer for at få flere oplysninger om hvert problem.

Få flere oplysninger om vores proces for gennemgang af apps i Google Play-akademiet.

Se et eksempelscreenshot af de tjek, der er blevet foretaget før gennemgang

Administration af registrerede problemer

Vi tjekker, om der er en række forskellige problemer. Vi giver oplysninger om hvert problem samt links, der kan hjælpe dig med at løse dem eller få flere oplysninger om det relevante emne. Du kan løse mange problemer direkte i Play Console, mens andre problemer kan kræve tekniske ændringer af din app, hvilket kan kræve, at du udvikler og uploader en ny appversion.

Nogle problemer skal løses, før du kan fortsætte. Andre kan udskydes ved at vælge Ignorer problem. Hvis du vil ignorere et problem, skal du oplyse hvorfor ved at vælge en eller flere årsager, f.eks. "Jeg har allerede planer om at løse dette problem" eller "Problemet er forkert". Disse oplysninger registreres i Aktivitetshistorik, og vi bruger dit svar til at gøre vores tjek mere nøjagtige.

Dit svar påvirker ikke resultatet af gennemgangen af din app, men hvis problemet bevirker, at din app ikke fungerer korrekt, kan den blive afvist under gennemgangen, fordi den ikke overholder Google Plays politikker vedrørende appkvalitet (f.eks. politikken om minimumfunktionalitet).

Hvis du ignorerer problemer uden efterfølgende at løse dem, kan de dukke op igen på et senere tidspunkt.

Se et eksempelscreenshot af et registreret problem

Påkrævede tilladelser for at ignorere problemer

Kun brugere med en af følgende tilladelser kan ignorere problemer:

De samme tilladelser bruges til andre funktioner på siden Udgivelsesoversigt, bl.a. administreret udgivelse, så du behøver ikke at ændre dine aktuelt tildelte brugertilladelser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor introducerer I disse nye tjek?

Vi vil gerne give dig tidlig feedback om eventuelle kritiske problemer med dine planlagte ændringer for at sikre, at din app fungerer godt for dine brugere. Tjekkene hjælper dig også med at undgå almindelige fejl, der kan medføre, at dine ændringer afvises under gennemgangen.

Er disse tjek noget nyt?

Vi har altid udført tjek for at sikre, at apps overholder vores programpolitikker for udviklere, og at de fungerer korrekt på brugerenheder. For at spare dig tid viser vi nu en række af disse tjek på forhånd i Play Console sammen med nogle nye kvalitetstjek, f.eks. problemer med appkompatibilitet i nyere versioner af Android.

Er tjek før gennemgang det samme som den eksisterende proces for gennemgang af apps?

Nej. Disse tjek udføres, før din app gennemgås.

Hvilke tjek udføres før gennemgang?

Vi udfører forskellige tjek af din app før gennemgang. F.eks. udføres der tjek af, om dine opdateringer indeholder alle obligatoriske erklæringer på siden Appindhold (Politik og programmer >Appindhold), og andre tjek registrere høje nedbrudsfrekvenser på visse enheder eller i visse versioner af Android.

Hvor lang tid varer tjekkene?

Det tager maks. 15 minutter at udføre alle tjekkene, men et tjek varer som regel kortere tid end dette. Du kan vælge Send til gennemgang, mens tjekkene stadig er i gang, og vi endnu ikke har fundet nogen problemer. Vi gennemfører tjekkene og sender automatisk dine ændringer til gennemgang, hvis vi ikke finder nogen problemer.

Hvordan fungerer disse tjek via API'en?

I øjeblikket udføres de fleste af disse tjek kun på Play Console-websitet, men en undergruppe kører via API'en. Tjek, der gennemføres næsten øjeblikkeligt, kører via API'en, mens længere tjek ikke gør det.

Kan jeg bare vælge at ignorere alle problemer?

Nej, visse tjek er påkrævet for at udgive indhold i Google Play og kan derfor ikke ignoreres. Det kan f.eks. være manglende erklæringer vedrørende appindhold og andre oplysninger om din app.

Hvad sker der med de valgte svar, efter jeg har ignoreret et problem?

Vi bruger disse svar til at hjælpe os med at forstå, om vi tog fejl eller ej, så vi kan levere endnu bedre tjek, og til at forstå, hvad du synes om tjekkene. Dit svar påvirker ikke resultatet af gennemgangen af din app, men hvis problemet bevirker, at din app ikke fungerer korrekt, kan den blive afvist, fordi den ikke overholder Google Plays politikker vedrørende appkvalitet (f.eks. politikken om minimumfunktionalitet).

Hvis jeg består alle tjek inden gennemgangen, kan jeg så stadig dumpe appgennemgangen?

Ja, det er muligt at bestå alle tjek før gennemgang og stadig ikke bestå processen for gennemgang af appen, som er mere omfattende end de tjek før gennemgangen, som vi viser direkte i Play Console.

Hvad sker der, hvis jeg sender ændringer til gennemgang, før tjekkene er gennemført?

Disse tjek fortsætter med at køre, og dine ændringer sendes automatisk til gennemgang, når de er gennemført, så længe der ikke blev registreret nogen kritiske problemer.

Er alle registrerede problemer korrekte?

Vi bestræber os på at være så nøjagtige som muligt, men nogle problemer kan angives forkert på grund af deres tekniske karakter. Du kan ignorere disse og vælge en relevant årsag for at give os feedback.

Relateret indhold