Detectar precoçment els problemes relacionats amb les aplicacions mitjançant les comprovacions prèvies a la revisió

Les comprovacions prèvies a la revisió t'ajuden a detectar possibles problemes relacionats amb els canvis que tinguis pensat fer a l'aplicació abans d'enviar-los a revisió. Alguns dels problemes podrien ser greus i caldria corregir-los abans d'enviar els canvis a revisió.

Informació general

Trobaràs les comprovacions prèvies a la revisió a la secció "Canvis que encara no s'han enviat a revisió" a la pàgina Visió general de la publicació. Aquesta secció només es mostra si has fet canvis a l'aplicació des de la darrera vegada que es va enviar a revisió.

Les comprovacions prèvies a la revisió es comencen a executar automàticament cada vegada que fas canvis a l'aplicació. Pots veure'n l'estat a la pàgina Visió general de la publicació,

però tingues en compte el següent:

• Algunes de les comprovacions tarden més a executar-se que d'altres, de manera que és possible que vegis un temps estimat fins que finalitzin.
  • No cal que esperis que acabin les comprovacions per poder enviar els canvis a revisió. Pots enviar-los en qualsevol moment i nosaltres finalitzarem les comprovacions abans que es produeixi l'enviament.

Els problemes es mostraran tan bon punt es detectin. Fes clic a Mostra els problemes per obtenir informació sobre cada problema.

Obtén més informació sobre el nostre procés de revisió d'aplicacions a l'Acadèmia de Google Play.

Veure una captura de pantalla d'exemple de les comprovacions prèvies a la revisió

Gestionar els problemes detectats

Comprovem si hi ha diversos problemes diferents. Proporcionem dades sobre cada problema i enllaços per ajudar-te a corregir-los o obtenir-ne més informació. Molts dels problemes els pots corregir directament a Play Console. D'altres podrien requerir canvis tècnics a l'aplicació, cosa que us podria obligar a crear-ne i penjar-ne una versió nova.

Alguns problemes s'han de corregir per poder continuar. D'altres es poden ajornar seleccionant Ignora el problema. Per ignorar un problema, has d'indicar per què ho fas, tot seleccionant un o diversos motius, per exemple, "Ja tinc previst resoldre aquest problema" o "Aquest problema no és correcte". Aquesta informació es registrarà al Registre d'activitat i utilitzarem la teva resposta per millorar la fiabilitat de les comprovacions.

La teva resposta no afectarà el resultat de la revisió de l'aplicació. Tanmateix, si el problema fa que l'aplicació no funcioni, és possible que es rebutgi durant la revisió perquè no compleix les polítiques de Google Play relatives a la qualitat de les aplicacions (per exemple, la política de funcionalitat mínima).

Si ignores els problemes sense corregir-los posteriorment, és possible que tornin a aparèixer en el futur.

Veure una captura de pantalla d'exemple d'un problema detectat

Permisos necessaris per ignorar problemes

Només els usuaris que tenen un dels permisos següents poden ignorar els problemes:

Aquests són els mateixos permisos que s'utilitzen per a altres funcions a la pàgina Visió general de la publicació, com ara per a la publicació gestionada. Per tant, no caldrà que canviïs els permisos d'usuari que ja tens assignats.

Preguntes més freqüents

Per què heu introduït aquestes comprovacions noves?

Volem enviar-te suggeriments precoços sobre problemes greus relacionats amb els canvis que tens previst fer per garantir que l'aplicació funcioni perfectament per als usuaris. Aquests suggeriments també t'ajudaran a evitar errors habituals que poden fer que els canvis es rebutgin durant la revisió.

Aquestes comprovacions són noves?

Sempre hem fet comprovacions per garantir que les aplicacions compleixin les nostres polítiques del programa per a desenvolupadors i que funcionin bé als dispositius dels usuaris. Per estalviar-te temps, ara en mostrem unes quantes per avançat a Play Console, juntament amb altres comprovacions de qualitat més noves, com els problemes de compatibilitat de les aplicacions en versions més recents d'Android.

Les comprovacions prèvies a la revisió són el mateix que el procés de revisió d'aplicacions existent?

No, aquestes comprovacions s'executen abans que l'aplicació estigui en procés de revisió.

Quines comprovacions prèvies a la revisió s'executen?

Executem diverses comprovacions a l'aplicació prèvies a la revisió. Alguns exemples de comprovacions passen per garantir que les actualitzacions continguin totes les declaracions obligatòries a la pàgina Contingut de l'aplicació (Política i programes > Contingut de l'aplicació) i detectar percentatges de bloquejos alts en determinats dispositius o versions d'Android.

Quant de temps tarden les comprovacions?

Les comprovacions tarden un màxim de 15 minuts, però solen ser molt més curtes. Mentre les comprovacions estiguin en curs i encara no hàgim detectat cap problema, pots seleccionar Envia a revisió. Si no detectem cap problema, acabarem de fer les comprovacions i enviarem els canvis automàticament a revisió.

Com funcionen aquestes comprovacions a través de l'API?

Actualment, la majoria d'aquestes comprovacions s'executen al lloc web de Play Console i només un subconjunt, a través de l'API. Les comprovacions que retornin resultats gairebé immediatament s'executaran a través de l'API, a diferència de les que s'allarguen més temps.

Puc optar per ignorar tots els problemes?

No, algunes comprovacions són necessàries per publicar l'aplicació a Google Play i no es poden ignorar. Per exemple, les que indiquen que falten les declaracions del contingut de l'aplicació i altres dades sobre l'aplicació.

Què feu amb les respostes seleccionades després que ignori un problema?

Aquestes respostes ens ajuden a entendre si hem fet alguna cosa bé o malament a fi de millorar la fiabilitat de les nostres comprovacions i d'entendre la teva percepció d'aquestes comprovacions. La teva resposta no afectarà el resultat de la revisió de l'aplicació. Tanmateix, si el problema fa que l'aplicació no funcioni, és possible que es rebutgi perquè no compleix les polítiques de Google Play relatives a la qualitat de les aplicacions (per exemple, la política de funcionalitat mínima).

Pot ser que superi totes les comprovacions prèvies a la revisió, però no passi el procés de revisió de l'aplicació?

Sí, es poden superar totes les comprovacions prèvies a la revisió i no superar el procés de revisió de l'aplicació, que és més exhaustiu que les comprovacions prèvies a la revisió que mostrem directament a Play Console.

Què passa si envio els canvis a revisió abans que hagin finalitzat les comprovacions?

Les comprovacions es continuaran executant i els canvis s'enviaran automàticament a revisió quan s'hagin completat, sempre que no s'hagi detectat cap problema greu.

Tots els problemes detectats són precisos?

Ens esforcem per ser precisos, però la naturalesa tècnica d'alguns problemes pot fer que això no sigui així. En aquest cas, pots ignorar-los i seleccionar un motiu adequat per fer-nos arribar els teus suggeriments.

Contingut relacionat