Més informació sobre la nostra política d'estàndards de seguretat infantil

A Google Play ens prenem molt seriosament la seguretat dels infants a la nostra plataforma i ens comprometem a treballar perquè a la botiga no hi hagi mai explotació ni abús sexual infantil. Requerim que les aplicacions de les categories Social i Cites compleixin la nostra política d'estàndards de seguretat infantil.

Informació general

La política d'estàndards de seguretat infantil requereix que les aplicacions:

Llegeix la política sencera i assegura't que l'entens i la compleixes. És possible que els desenvolupadors que no compleixin els requisits abans de la data límit estiguin subjectes a mesures coercitives.

Informació sobre el calendari

Preveiem el calendari següent per llançar la política d'estàndards de seguretat infantil. Tingues en compte que aquest calendari pot canviar. Les actualitzacions es publicaran en aquest article.

• Abril de 2024: vam anunciar la nova política d'estàndards de seguretat infantil de Play.
  • El formulari de declaració estarà disponible per a les aplicacions que entrin en l'àmbit d'aquesta política a Play Console més endavant aquest any.
  • 31 de gener de 2025: les aplicacions que entrin en l'àmbit d'aplicació han de complir la nova política d'estàndards de seguretat infantil de Play. És possible que les aplicacions que no compleixin la política s'enfrontin a mesures coercitives addicionals més endavant, com ara la supressió de l'aplicació de Google Play.

Preguntes més freqüents

Fes clic en una de les preguntes següents per desplegar-la o replegar-la.

Quina categoria d'aplicacions entren en l'àmbit d'aquesta política?

Les aplicacions de les categories Social i Cites entren actualment en l'àmbit d'aquesta política.

Com puc saber si es considera que la meva aplicació forma part de la categoria Social o Cites?

Una aplicació social és aquella que es declara com a aplicació "Social" a Play Console o que consta a la categoria "Social" de Google Play.

Una aplicació de cites és aquella que es declara com a aplicació de "Cites" a Play Console o que consta a la categoria "Cites" de Google Play.

Què passa si la meva aplicació no és per al públic infantil o no admet els usuaris infantils? I si és només per a adults o té un sistema de verificació d'edat?

La presència o l'absència d'usuaris infantils a l'aplicació és irrellevant per a aquesta política. Si la teva aplicació compleix els criteris anteriors, està dins de l'abast d'aquesta política i ha de complir els seus requisits.

Quina és la vostra definició d'EASI?

EASI fa referència a l'explotació i abús sexuals infantils, inclosos el contingut o el comportament que impliquen explotació, abús o perill sexual infantil. Això inclou, per exemple, la ciberseducció de menors per explotar-los sexualment, l'extorsió sexual de menors, el tràfic de menors per motius sexuals o qualsevol altra manera d'explotació sexual de menors.

Quina és la vostra definició de CSAM?

L'acrònim CSAM prové del terme anglès "child sexual abuse material" (material d'abús sexual infantil). És il·legal i les nostres condicions del servei prohibeixen utilitzar productes i serveis de Google per emmagatzemar o compartir aquest contingut. El material d'abús sexual infantil és qualsevol representació visual, inclosos, entre d'altres, fotos, vídeos i imatges generades per ordinador, en què es mostri un menor implicat en una conducta sexualment explícita. Per obtenir més informació, visita el Centre d'ajuda de l'Informe de transparència.

Quins són els requisits per als estàndards publicats d'EASI?

Els estàndards publicats han de ser un recurs web a què es pugui accedir des de qualsevol part del món perquè qualsevol particular pugui obtenir informació sobre les teves polítiques i estàndards quant a l'EASI. El recurs web ha de presentar totes les característiques següents:

• Ser funcional (per exemple, es carrega sense errors).
  • Ser rellevant en l'àmbit corresponent (per exemple, menciona l'EASI o la seguretat infantil).
  • Fer referència a l'aplicació o al nom del desenvolupador (específicament, tal com es mostra a la teva fitxa de Play Store a Google Play).

Sens dubte, pots satisfer les indicacions anteriors de moltes maneres mitjançant un centre d'ajuda, una pàgina amb una política, condicions del servei, directrius de la comunitat o recursos similars. Recomanem utilitzar enllaços ancorats i definir clarament aquests estàndards. Has de proporcionar a Play Console un enllaç a aquests estàndards publicats.

Quins tipus de mecanismes integrats a l'aplicació ha de tenir la meva aplicació? Els usuaris poden informar per correu electrònic o mitjançant un formulari?

Quan parlem d'un mecanisme de suggeriments integrat a l'aplicació, ens referim a qualsevol sistema disponible dins de l'aplicació perquè els usuaris et puguin comunicar les seves preocupacions. Pots triar el mètode integrat a l'aplicació que prefereixis, sempre que els usuaris hi puguin accedir sense sortir de l'aplicació. Això pot incloure, entre d'altres, una experiència completa d'enviament de suggeriments de l'usuari a l'aplicació, una adreça electrònica d'assistència o un canal de xat per als informes. Has de certificar que tens un mecanisme integrat a l'aplicació a Play Console.

Què significa prendre les "mesures adequades" en detectar material d'abús sexual infantil?

"Prendre les mesures adequades en detectar material d'abús sexual infantil" significa actuar d'acord amb els teus estàndards publicats i la legislació corresponent. Per exemple, suprimir el material d'abús sexual infantil quan t'assabentis que realment està present a l'aplicació.

Els nostres estàndards no exigeixen seguir una metodologia concreta, però sí que esperem dels desenvolupadors que actuïn d'acord amb les polítiques i els procediments que han indicat, així com d'acord amb la legislació aplicable corresponent.

Aquests estàndards s'ajusten a les normatives internacionals sobre estàndards de seguretat infantil?

Sí. Els nostres estàndards també s'inspiren en els estàndards de seguretat infantil de l'aliança Tech Coalition. Demana als teus equips o assessors legals que t'orientin per complir la normativa quant a material d'abús sexual infantil i en matèria de seguretat infantil.

Qui hauria de ser la meva persona de contacte designada per al material d'abús sexual infantil? He de triar algú amb un càrrec concret?

Proporciona el nom i la informació de contacte d'una persona que estigui preparada i que pugui parlar sobre les pràctiques de prevenció del material d'abús sexual infantil de la teva organització i sobre el compliment d'aquesta política en cas que el nostre equip s'hi hagi de posar en contacte. La persona de contacte per a material d'abús sexual infantil pot treballar en diferents càrrecs o equips de la teva empresa. Has de designar la persona de contacte a Play Console.