Om Google Plays politik vedrørende spyware

Google Plays politik vedrørende spyware har til formål at værne om brugernes privatliv og beskytte enheder mod skadelige apps og skadelig kode og adfærd. Googles mål er at skabe et sikkert og pålideligt økosystem, som brugerne kan stole på, ved at sikre, at vores økosystem er fri for spyware og andre typer malware.

Oversigt

Politikken vedrørende spyware kræver, at apps overholder følgende:

• Funktionalitet, der overholder politikkerne: Apps skal begrænse adgangen til samt indsamling, brug og deling af personlige og følsomme brugerdata, der indhentes via appen, til app- og tjenestefunktionalitet, som brugeren med rimelighed kan forvente. Vær opmærksom på, at SDK'ernes indsamling og håndtering af brugerdata skal være i overensstemmelse med din apps overholdelse af politikken for de pågældende brugerdata.
  • Beskyttelse af brugernes privatliv: Apps og indlejrede SDK'er skal overholde politikken for brugerdata.  .
  • Forebyggelse af alle former for spyware: Enhver adfærd, der kan anses for at være udspionering af brugeren, kan også rapporteres som spyware. Du kan se en ikke-udtømmende liste over eksempler på spyware nedenfor.
  • Overholdelse af andre Google Play-politikker: Ud over politikken vedrørende spyware skal alle apps også overholde alle andre Google Play-programpolitikker for udviklere, herunder politikkerne for brugerdata og enhedsdata såsom uønsket software til mobil, brugerdata, tilladelser og API'er, der har adgang til følsomme oplysninger og SDK-krav. Sørg for, at tredjepartskode (f.eks. SDK'er) og adfærden i din app ikke medfører, at din app overtræder politikkerne.

Eksempler på overtrædelser af politikken vedrørende spyware

Politikken vedrørende spyware indeholder en ikke-udtømmende liste over adfærd, der betragtes som overtrædelser af politikken vedrørende spyware. Nedenfor kan du se flere eksempler på adfærd, der kan anses for at være overtrædelser af politikken vedrørende spyware:

• En app, der bruger en SDK, som overfører data fra optagelser af lyd eller opkald, når dette ikke er relateret til en appfunktionalitetet, der overholder politikkerne.
  • En app, der stjæler oplysninger fra andre applikationers notifikationer.
  • Overførsel af oplysningerne på den følgende ikke-udtømmende liste uden en funktionalitet, der overholder politikkerne, eller overførsel af dem på en måde, som brugeren ikke forventer (f.eks. hvis dataindsamlingen foregår i baggrunden, når brugeren ikke interagerer med din app):
    • Liste over kontakter
    • Billeder eller andre filer fra SD-kortet, eller som ikke ejes af appen
    • Indhold fra brugermails
    • Opkaldshistorik
    • Sms-log
    • Oplysninger fra /data/-mapper, der tilhører andre apps.

Andre ressourcer

Brug følgende ressourcer til at sikre overholdelse af politikken vedrørende spyware og andre Google-programpolitikker for udviklere i forbindelse med enheds- og brugerdata: