Laitevahvistusvaatimukset uusille kehittäjätileille

Vuoden 2024 alkupuolelta lähtien kehittäjien, joilla on uusi henkilökohtainen tili, on vahvistettava Play Console ‐mobiilisovelluksella, että heillä on pääsy oikealle Android-mobiililaitteelle, ennen kuin he voivat julkaista sovelluksensa Google Playssa.

Tämä on tärkeä osa jatkuvaa pyrkimystämme lisätä miljardien Google Playn käyttäjien luottamusta ja parantaa heidän turvallisuuttaan. Kun vaadimme kehittäjiä vahvistamaan, että heillä on pääsy Android-laitteelle, voimme auttaa varmistamaan, että he voivat testata sovelluksiaan ennen kuin ne tulevat käyttäjien saataville. Tämä auttaa parantamaan Google Playn sovellusten laatua ja pitämään käyttäjät turvassa.

Vahvistus laitteella

1. Kirjaudu Play Console ‐tilillesi (verkkoversio) tilin omistajana (eli Google-tilillä, jota on käytetty kehittäjätilin luomiseen).
  2. Siirry etusivulle.
  3. Etsi "Vahvista, että sinulla on pääsy Android-mobiililaitteelle" ‐tehtävä ja valitse Näytä tiedot.
  4. Skannaa QR-koodi, niin voit käynnistää tai asentaa Play Console ‐mobiilisovelluksen laitteelle, jolla haluat tehdä vahvistuksen.
  5. Avaa Play Console ‐mobiilisovellus ja kirjaudu sisään tilin omistajana.
  6. Valitse kehittäjätili.
  7. Valitse Vahvista ja seuraa näytön ohjeita.
  8. Kun laitevahvistus on tehty, mobiililaitteen vahvistustehtävä ei enää näy Play Consolen etusivulla.

Usein kysyttyä

Miksi en näe kehittäjätiliäni Play Console ‐mobiilisovelluksessa?

Tämä voi johtua siitä, että et ole kirjautunut sisään oikealla tilillä. Muista kirjautua sisään samalla Google-tilillä, jolla olet luonut Google Play ‐kehittäjätilisi.

Millaisilla laitteilla voin tehdä laitevahvistuksen?

Voit käyttää mitä tahansa fyysistä Android-mobiililaitetta, jonka käyttöjärjestelmä on vähintään Android 10.

Minulla on useita laitteita. Onko sillä merkitystä, mitä niistä käytän vahvistukseen?

Voit käyttää mitä tahansa fyysistä Android-mobiililaitetta, jonka käyttöjärjestelmä on vähintään Android 10.

Mihin laitteen tietoja käytetään?

Haluamme varmistaa, että Google Playn käyttäjille tarkoitettujen sovellusten kehittäjillä on menestykseen tarvittavat perustyökalut. Saatamme myös käyttää näitä tietoja väärinkäytön ehkäisemiseen.

Voinko käyttää laitetta, jolla olen vahvistanut toisen kehittäjätilin?

Kyllä, voit vahvistaa useita tilejä samalla laitteella.

Kuinka kauan vahvistus kestää?

Laitevahvistus Play Console ‐mobiilisovelluksella kestää alle minuutin.

Täytyykö minun käyttää siihen matkapuhelinnumeroon liittyvää laitetta, jonka ilmoitin aiemmin rekisteröitymisen yhteydessä?

Ei. Vahvistukseen käytetyn laitteen puhelinnumeroa ei käytetä tai kerätä vahvistuksen yhteydessä.

Täytyykö minun säilyttää laite, jotta sitä voidaan käyttää vahvistukseen myöhemmin uudelleen?

Ei. Saatamme pyytää sinua tekemään vahvistuksen myöhemmin, mutta sinun ei tarvitse käyttää samaa laitetta.