Requisits de la verificació de dispositius per als comptes de desenvolupador nous

A partir de principis de 2024, els desenvolupadors amb comptes personals nous que vulguin fer que la seva aplicació estigui disponible a Google Play hauran de verificar primer que tenen accés a un dispositiu mòbil Android real mitjançant l'aplicació mòbil Play Console.

Aquest pas és important en els nostres esforços continus per millorar la confiança i la seguretat dels milers de milions d'usuaris que utilitzen Google Play. En demanar als desenvolupadors que verifiquin que tenen accés a un dispositiu Android, podem garantir la seva capacitat de provar correctament les seves aplicacions abans de posar-les a disposició dels usuaris. Això ajudarà a millorar la qualitat de les aplicacions a Google Play i a protegir els usuaris.

Completar les verificacions de dispositius

1. Inicia la sessió al compte de Play Console (versió web) com a propietari del compte, és a dir, amb el Compte de Google que s'hagi utilitzat per crear el compte de desenvolupador.
  2. Ves a la pàgina Inici.
  3. Cerca la tasca "Verifica que tens accés a un dispositiu mòbil Android" i fes clic a Mostra els detalls.
  4. Escaneja el codi QR per iniciar o instal·lar l'aplicació mòbil Play Console al dispositiu que vols utilitzar per completar les verificacions.
  5. Obre l'aplicació mòbil Play Console i inicia-hi la sessió com a propietari del compte.
  6. Selecciona el compte de desenvolupador.
  7. Toca Verifica i segueix les instruccions en pantalla.
  8. Un cop hagis completat la verificació del dispositiu, la tasca de verificació del dispositiu mòbil ja no es mostrarà a la pàgina Inici de Play Console.

Preguntes més freqüents

Per què no veig el meu compte de desenvolupador a l'aplicació mòbil Play Console?

Això pot passar perquè no tens la sessió iniciada amb el compte correcte. Assegura't d'iniciar la sessió amb el mateix Compte de Google que vas utilitzar per crear el compte de desenvolupador de Google Play.

Quin tipus de dispositiu puc utilitzar per completar les verificacions de dispositius?

Pots fer servir qualsevol dispositiu mòbil Android físic no rootejat que utilitzi com a mínim el sistema operatiu Android 10.

Tinc diversos dispositius. És important utilitzar-ne un en concret per a la verificació?

Pots fer servir qualsevol dispositiu mòbil Android físic no rootejat que utilitzi com a mínim el sistema operatiu Android 10.

Per a què s'utilitza la informació del dispositiu?

Volem assegurar-nos que les persones que desenvolupen aplicacions per als usuaris de Google Play disposen de les eines bàsiques que necessiten per tenir èxit. És possible que també utilitzem part de la informació per contribuir a la prevenció d'usos abusius.

Puc utilitzar un dispositiu que he fet servir per verificar un altre compte de desenvolupador?

Sí, pots utilitzar el mateix dispositiu per verificar diversos comptes.

Quant dura el procés de verificació?

Les verificacions de dispositius amb l'aplicació mòbil Play Console haurien de tardar menys d'un minut.

El dispositiu ha de tenir el mateix número de mòbil que he proporcionat anteriorment durant el procés de registre?

No, el número de telèfon del dispositiu utilitzat per a la verificació no s'utilitza ni es recull durant la verificació del dispositiu.

Hauré de conservar aquest dispositiu per tornar-lo a verificar en el futur?

No. És possible que et demanem que verifiquis la teva identitat més endavant, però no caldrà que utilitzis el mateix dispositiu per fer-ho.