Tilmeld din app til alternativ fakturering

Disse indstillinger gælder først, når du har migreret ved hjælp af API'erne til alternativ fakturering. Hvis du ikke er klar til at integrere med API'erne til alternativ fakturering, skal du fortsætte med at foretage ændringer af din tilmeldingsstatus via tilmeldingsformularen i stedet for via Play Console.

I takt med at vores muligheder for alternativ fakturering bliver mere omfattende og udvikler sig, er vi begyndt at tilbyde udviklere flere programmer, der giver brugere mulighed for at benytte et alternativt faktureringssystem. Som en del af onboardingprocessen skal du tilmelde din app via Play Console. Dette indebærer, at du skal angive de apps og de kvalificerede lande/regioner, du vil tilbyde alternativ fakturering i, samt den type program, du vil bruge.

Oversigt

Du kan administrere, hvilke apps der er tilmeldt og har aktiveret muligheder for alternativ fakturering, og vælge mellem de tilgængelige programmer for hver app på hvert kvalificeret marked på siden Alternativ fakturering (Konfigurer > Alternativ fakturering) i Play Console.

Få flere oplysninger om alternative faktureringsmuligheder i Google Play.

Tilmeld din app

Hvis du vil tilmelde din app, skal du først gennemføre de påkrævede onboardingtrin for tilmelding til alternativ fakturering, som er beskrevet i hvert af de pågældende programmer.

Før du begynder:

• Læs denne artikel omhyggeligt for at sikre, at du har en god forståelse af vores programmer med brugervalgt fakturering.
  • Før du sælger abonnementer via alternative faktureringsmuligheder, skal du sørge for, at dine kontaktoplysninger er opdateret for alle apps.
  • Nogle rapporteringsmetrics er kun tilgængelige for transaktioner foretaget via Google Plays faktureringssystem. Vi kan muligvis ikke levere visse funktioner og metrics på baggrund af data fra alternative faktureringsmuligheder.

Sådan tilmelder du din app:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Alternativ fakturering (Konfigurer > Alternativ fakturering).
  2. Find den app, du vil tilmelde, og klik på Administrer i tabellen. Dette åbner siden Konfiguration af indtægtsgenerering for den pågældende app.
  3. Rul ned til sektionen "Alternativ fakturering", og klik på Tilføj en alternativ faktureringsmulighed.
  4. Vælg en faktureringsmulighed:
    • Brugervalgt fakturering: Vælg denne mulighed for at tilbyde brugerne en alternativ faktureringsmulighed foruden Google Plays faktureringssystem.
    • Benytter kun alternativ fakturering: Vælg denne mulighed for at tilbyde et separat alternativt faktureringssystem uden også at tilbyde Google Plays faktureringssystem.
  5. Klik på + Land/region for at vælge de kvalificerede lande/regioner, du vil anvende denne faktureringsmulighed i.
  6. Klik på Anvend, når du er færdig med at vælge de relevante lande/regioner.
  7. Ud for "Webadresse til administration af abonnementer" skal du angive et link til administration af abonnementer, som brugere kan få efter anmodning. Dit link til administration af abonnementer dirigerer brugerne til det sted, hvor de kan administrere deres abonnements livscyklus, hvis de f.eks. vil ændre deres abonnementsindstillinger. Hvis du ikke har planer om at sælge abonnementer, skal du angive "Ikke tilgængelig".
    • Vigtigt! Hvis du har forskellige links til administration af abonnementer i de forskellige lande/regioner, skal du tilmelde din app denne mulighed separat for hvert land.
  8. Kun brugervalgt fakturering: I sektionen "Banner til betalingsmetoder" skal du uploade et banner med logoer, der repræsenterer de betalingsmetoder, som den alternative faktureringsmulighed understøtter. Hvis du allerede har et banner, skal du enten klikke for at uploade det eller trække og slippe din fil. Hvis du ikke har et banner, kan du klikke på Download skabelonen til banneret med betalingsmetoder.
  9. Kun brugervalgt fakturering: Markér afkrydsningsfeltet "Yderligere betalingsmetoder", hvis du vil tilføje etiketten "m.m." efter bannerbilledet. Etiketten angiver, at der understøttes mere end fem betalingsmetoder ud over dem, der er angivet på banneret.
  10. Klik på Anvend.

Se oplysninger, og administrer indstillinger for alternativ fakturering

Du kan administrere dine indstillinger for alternativ fakturering, bl.a. tilmelding på appniveau og profiloplysninger, på siden Alternativ fakturering (Konfigurer > Alternativ fakturering).

Klik på en sektion nedenfor for at udvide eller skjule den.

Se regionale fakturaoplysninger for alternativ fakturering

Sådan ser du regionale fakturaoplysninger for alternativ fakturering:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Alternativ fakturering (Konfigurer > Alternativ fakturering).
  2. Du kan vælge en fane for at se de betalingsoplysninger, der er knyttet til den, f.eks. det forfaldne beløb, transaktioner, fakturaer, dokumenter og indstillinger.

Administrer indstillinger for alternativ fakturering

Sådan administrerer du dine indstillinger for alternativ fakturering:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Alternativ fakturering (Konfigurer > Alternativ fakturering).
  2. Find den app, du vil tilmelde, og klik på Administrer i tabellen. Dette åbner siden Konfiguration af indtægtsgenerering for den pågældende app.
  3. Vælg en faktureringsmulighed:
    • Brugervalgt fakturering: Vælg denne mulighed for at tilbyde brugerne en alternativ faktureringsmulighed foruden Google Plays faktureringssystem.
    • Benytter kun alternativ fakturering: Vælg denne mulighed for kun at tilbyde alternativ fakturering uden brugervalg og ikke Google Plays faktureringssystem.
    • Benytter ikke alternativ fakturering: Vælg denne mulighed for enten at gå tilbage til at bruge Google Play Fakturering eller for at stoppe din apps indtægtsgenerering i disse lande.
  4. Klik på + Land/region for at vælge de kvalificerede lande/regioner, du vil opdatere denne faktureringsmulighed i.
  5. Klik på Anvend, når du er færdig med at vælge de relevante lande/regioner.
  6. Ud for "Webadresse til administration af abonnementer" skal du, hvis det er nødvendigt, opdatere dit link til administration af abonnementer. Brugere kan få linket efter anmodning. Hvis du ikke har planer om at sælge abonnementer, skal du angive "Ikke tilgængelig".
    • Vigtigt! Hvis du har forskellige links til administration af abonnementer i de forskellige lande/regioner, skal du tilmelde din app denne mulighed separat for hvert land.
  7. Kun brugervalgt fakturering: I sektionen "Banner til betalingsmetoder" skal du, hvis det er nødvendigt, uploade et opdateret banner med logoer, der repræsenterer de betalingsmetoder, som den alternative faktureringsmulighed understøtter.
  8. Kun brugervalgt fakturering: Markér afkrydsningsfeltet "Yderligere betalingsmetoder", hvis du vil tilføje etiketten "m.m." efter bannerbilledet. Etiketten angiver, at der understøttes flere betalingsmetoder end dem, der er angivet på banneret.
  9. Klik på Anvend.

Relateret indhold