Inscriure una aplicació a la facturació alternativa

Aquestes opcions de configuració només són aplicables després d'haver fet la migració amb les API de facturació alternativa. Si no estàs a punt per fer la integració amb les API de facturació alternativa, continua fent canvis a l'estat de la inscripció mitjançant el formulari d'inscripció en lloc de fer-ho a través de Play Console.

A mesura que les opcions de facturació alternatives continuen ampliant-se i evolucionant, hem començat a oferir diversos programes als desenvolupadors per permetre que els usuaris utilitzin un sistema de facturació alternatiu. Com a part del procés d'incorporació, has d'inscriure l'aplicació a la facturació alternativa a través de Play Console. Per fer-ho, has d'identificar les aplicacions, els països o les regions aptes on oferiràs la facturació alternativa i el tipus de programa que vols utilitzar.

Informació general

Pots gestionar quines aplicacions s'inscriuen a les opcions de facturació alternativa i quines s'activen per utilitzar-les, així com seleccionar un dels programes disponibles per aplicació i per mercat apte a la pàgina Facturació alternativa (Configuració > Facturació alternativa) de Play Console.

Obtén més informació sobre les opcions de facturació alternativa a Google Play.

Inscriure l'aplicació

Per inscriure l'aplicació, primer has de completar els passos d'incorporació necessaris per a la facturació alternativa, tal com s'indica en cada programa.

Abans de començar:

• Llegeix aquest article amb atenció per assegurar-te que entens bé els nostres programes de facturació a elecció de l'usuari.
  • Abans de vendre subscripcions mitjançant opcions de facturació alternativa, assegura't que les teves dades de contacte estiguin actualitzades per a cada aplicació.
  • Algunes mètriques d'informes només estan disponibles per a les transaccions del sistema de facturació de Google Play. És possible que no puguem proporcionar determinades funcions i mètriques que utilitzin dades d'opcions de facturació alternatives.

Per inscriure l'aplicació:

1. Obre Play Console i ves a la pàgina Facturació alternativa (Configuració > Facturació alternativa).
  2. Cerca l'aplicació que vulguis inscriure i, a la taula, fes clic a Gestiona. S'obrirà la pàgina Configuració de monetització de l'aplicació.
  3. Desplaça't cap avall fins a la secció "Facturació alternativa" i fes clic a Afegeix una opció de facturació alternativa.
  4. Selecciona una opció de facturació:
    • Facturació a elecció de l'usuari: selecciona aquesta opció per oferir als usuaris una opció de facturació alternativa juntament amb el sistema de facturació de Google Play.
    • Només facturació alternativa: selecciona aquesta opció per oferir un sistema de facturació alternatiu independent sense haver d'oferir també el sistema de facturació de Google Play.
  5. Fes clic a + País o regió per seleccionar els països o les regions aptes on vols aplicar aquesta opció de facturació.
  6. Quan hagis acabat de seleccionar els països o regions, fes clic a Aplica.
  7. Al costat d'"URL de gestió de subscripcions", introdueix un enllaç de gestió de subscripcions que es pugui proporcionar als usuaris si ho sol·liciten. Mitjançant l'enllaç de gestió de subscripcions, els usuaris poden gestionar el cicle de vida de la subscripció si, per exemple, volen canviar-ne la configuració. Si no tens previst vendre subscripcions, introdueix-hi "N/A".
    • Important: si tens enllaços de gestió de subscripcions diferents per país o regió, has d'inscriure l'aplicació de manera independent per a cada país.
  8. Només facturació a elecció de l'usuari: a la secció "Bàner de formes de pagament", proporciona un bàner amb logotips que representin les formes de pagament que s'admeten com a opcions de facturació alternativa. Si ja tens un bàner, fes clic al fitxer per penjar-lo o arrossega'l i deixa'l anar. Si no en tens cap, pots fer clic a Baixa la plantilla del bàner de formes de pagament.
  9. Només facturació a elecció de l'usuari: marca la casella de selecció "Formes de pagament addicionals" si vols que es mostri l'etiqueta "i més" al final de les imatges del bàner. Això indica que s'admeten més de cinc formes de pagament a part de les del bàner.
  10. Fes clic a Aplica.

Consultar la informació i gestionar la configuració de la facturació alternativa

Pots gestionar la configuració de la facturació alternativa, inclosa la inscripció al nivell d'aplicació i la informació del perfil a la pàgina Facturació alternativa (Configuració > Facturació alternativa).

Fes clic en una de les seccions següents per desplegar-la o replegar-la.

Consultar la informació de les factures regionals amb facturació alternativa

Per veure els detalls de les factures regional amb facturació alternativa:

1. Obre Play Console i ves a la pàgina Facturació alternativa (Configuració > Facturació alternativa).
  2. Pots seleccionar una pestanya per veure la informació de pagament associada, com ara l'import pendent, les transaccions, les factures, els documents i la configuració.

Gestionar la configuració de la facturació alternativa

Per gestionar la configuració de la facturació alternativa:

1. Obre Play Console i ves a la pàgina Facturació alternativa (Configuració > Facturació alternativa).
  2. Cerca l'aplicació que vulguis inscriure i, a la taula, fes clic a Gestiona. S'obrirà la pàgina Configuració de monetització de l'aplicació.
  3. Selecciona una opció de facturació:
    • Facturació a elecció de l'usuari: selecciona aquesta opció per oferir als usuaris una opció de facturació alternativa juntament amb el sistema de facturació de Google Play.
    • Només facturació alternativa: selecciona aquesta opció per oferir facturació alternativa sense elecció per a l'usuari en lloc d'utilitzar el sistema de facturació de Google Play.
    • No utilitza la facturació alternativa: selecciona aquesta opció per tornar a la facturació de Google Play o per deixar de monetitzar l'aplicació en aquests països concrets.
  4. Fes clic a + País o regió per seleccionar els països o les regions aptes on vols actualitzar aquesta opció de facturació.
  5. Quan hagis acabat de seleccionar els països o regions, fes clic a Aplica.
  6. Al costat d'"URL de gestió de subscripcions", actualitza l'enllaç de gestió de subscripcions que es pugui facilitar als usuaris si ho sol·liciten. Si no tens previst vendre subscripcions, introdueix-hi "N/A".
    • Important: si tens enllaços de gestió de subscripcions diferents per país o regió, has d'inscriure l'aplicació de manera independent per a cada país.
  7. Només facturació a elecció de l'usuari: a la secció "Bàner de formes de pagament", proporciona un bàner actualitzat amb logotips que representin les formes de pagament que s'admeten com a opcions de facturació alternativa.
  8. Només facturació a elecció de l'usuari: marca la casella de selecció "Formes de pagament addicionals" si vols que es mostri l'etiqueta "i més" al final de les imatges del bàner. Això indica que s'admeten més formes de pagament a part de les del bàner.
  9. Fes clic a Aplica.

Contingut relacionat