Se appstatistikk

Du kan se statistikk for enkeltapper via appen for eller nettversjonen av Play-konsollen.

Finn og gå gjennom dataene for appen din

Finn dataene dine

1. Åpne appen for Play-konsollen App for Play-konsollen.
  2. Velg en app.
  3. Trykk på et datakort for å se flere detaljer.

Tilgjengelige data

Når du ser dataene for appen din i Play Console-appen, må du huske på følgende:

• Bunnen (x-aksen) av hver graf samsvarer med tidssonen som er tilknyttet enheten din.
  • Plasseringen av hvert datapunkt samsvarer med tidssonen for når verdien ble oppdatert (se «Tidssone»-kolonnen)
Beregninger Oppdateringsfrekvens Tidssone Merknader
Installeringer og avinstalleringer

Per time

PST

Vurderinger Daglig PST
Kræsj og ANR-feil («Appen svarer ikke») Hver time Ikke relevant
Inntekt Daglig UTC For mer informasjon, gå gjennom appens inntektsdata.

Rapporter i Play Console-appen

Med Play Console-appen kan du raskt få data om hvilke resultater appen din oppnår. For å endre tidsperioden, velg nedoverpilen Rullegardinpil øverst på en hvilken som helst side.

Installeringsrelatert statistikk
  • Installeringer av brukere: antall unike brukere som har installert appen for første gang.
  • Installeringer på aktive enheter: antall enheter som har vært på nettet minst én gang de siste 30 dagene, og som har appen din installert.
  • Avinstalleringer av brukere: antall unike brukere som avinstallerte appen fra alle enhetene sine. Avinstalleringer kan telles flere ganger i løpet av den aktuelle tidsperioden.
Vurderinger
  • Gjennomsnittlig vurdering: Den gjennomsnittlige stjernevurderingen denne appen har fått, basert på alle vurderingene som er sendt inn i løpet av den valgte tidsperioden. Det er bare den siste vurderingen fra hver bruker som telles.
  • Samlet gjennomsnittlig vurdering: Gjennomsnittsvurderingen appen din har fått etter at den ble publisert.

Tips: For å se et diagram med individuelle stjernerangeringer for appen din, trykk på «Vurderinger»-datakortet.

Kræsj og ANR-feil (appen svarer ikke)

Hvis appen kræsjer eller slutter å svare, kan brukerne sende inn feilrapporter eller informere om problemet ved hjelp av dialogboksen som vises på enhetene deres.

• Kræsj: antall programstopprapporter som er mottatt i løpet av den valgte tidsperioden. «Kræsjdetaljer»-delen inneholder maksimalt 25 individuelle kræsj, sortert i synkende rekkefølge etter forekomstdato.
  • ANR: antall ANR-rapporter (appen svarer ikke) som er mottatt i løpet av den valgte tidsperioden. «ANR-detaljer»-delen inneholder maksimalt 25 individuelle ANR-feil, sortert i synkende rekkefølge etter forekomstdato.

Slik ser du kræsj- eller frysdetaljer, inkludert en oversikt etter app- eller Android-versjon:

1. Gå til «Kræsj»-kortet for appen du vil gå gjennom.
  2. Klikk på navnet til en individuell kræsj- eller frysforekomst (f.eks NullPointerException eller IllegalArgumentException).
  3. For å se stabelsporene for den aktuelle kræsj- eller frysforekomsten, trykk på Stabelspor.

Analysér dataene dine med dimensjoner

For at det skal bli enklere å organisere, segmentere og analysere dataene dine kan du organisere og se rapporter med en tilgjengelig dimensjon.

Når du velger en dimensjon, ser du dataene plottet i diagrammet ovenfor.Avhengig av hvilket datakort du ser, kan dimensjonene inkludere følgende:

• Android-versjon: Android OS-versjonen som rapporteres fra brukernes enheter
  • Land: brukernes land
  • Språk: brukernes språkinnstilling for Android OS
  • Appversjon: versjonen av appen din

Last ned rapporter fra Google Cloud Storage

Du kan åpne og laste ned rapporter som CSV-filer fra Google Cloud Storage. Rapporter genereres daglig og samles i månedlige CSV-filer.

Relatert innhold