Bed brugerne om at opdatere til den nyeste appversion

Du kan bruge Play Consoles gendannelsesværktøjer til at bede brugere, der har en forældet eller defekt version af din app, om at opdatere til den nyeste tilgængelige kompatible version. Når brugerne har den nyeste version af din app, er det med til forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden i appen.
Tip! Du kan også bede brugerne om at opdatere til din nyeste appversion ved hjælp af Google Play Developer Publishing API, som både giver dig mulighed for at målrette mod hele rækker af appversioner og individuelle appversioner.

Oversigt

Hvis brugerne har en forældet eller defekt version af din app, kan du bruge Play Console til at bede dem om at opdatere. Dette værktøj til gendannelse er særligt nyttigt, hvis du har opdaget et problem med en tidligere appversion såsom en sikkerhedsbrist.

Du kan starte processen ved at vælge den app-pakkeversion, som du vil opgradere brugerne fra. Du kan derefter vælge dine målretningskriterier. Du kan målrette mod:

• Alle brugere med den valgte appversion
  • Efter land/region
  • Efter Android-version

Næste gang de brugere, du målretter mod, åbner din app, vil de se en meddelelse i fuld skærm, i hvilken der står, at appen skal opdateres. Brugerne kan derefter vælge at opdatere eller afvise. Hvis de afviser, vil de se dialogboksen efter hver kold genstart af appen. Hvis de accepterer, opdateres appen til den nyeste tilgængelige kompatible version.

Her er et eksempel på, hvordan meddelelsen om at opdatere kan se ud for dine brugere:

Bemærk! Billederne er vejledende og kan blive ændret

Bed brugerne om at opdatere

Her er nogle vigtige ting, du skal være opmærksom på, før du begynder at bede brugerne om at opdatere i Play Console:

• Der skal være en ny version, som brugerne kan skifte til, i alle spor, der indeholder den appversion, du vil have brugerne til at opdatere fra.
  • Du kan til enhver tid annullere denne gendannelseshandling. Annullering af en opdatering påvirker kun brugere, som endnu ikke har opdateret.
  • Du kan til enhver tid udvide dine målretningskriterier.

Forudsætninger:

Sådan beder du brugere, der har en forældet eller defekt version af din app, om at opdatere til den nyeste tilgængelige kompatible version:

Sådan beder du brugerne om at opdatere:

1. Åbn Play Console, og gå til siden App Bundle Explorer (Udgivelse > App Bundle Explorer).
    • Bemærk! Du kan også starte gendannelsen via siden Oversigt over udgivelse (Udgivelse > Oversigt over udgivelser). Under "Seneste udgivelser" skal du klikke på højrepilen ud for den udgivelse, du vil have brugerne til at opdatere fra. Dette åbner siden Oplysninger om udgivelsen.
  2. Klik på Værktøjer til gendannelse øverst til højre på siden, og vælg Bed brugerne om at opdatere i rullemenuen.
  3. Vælg de app-pakker, du vil bede brugerne om at opdatere fra, under "Vælg en pakke".
    • Bemærk! Nogle spor med app-pakker har muligvis ikke nyere udgivelser tilgængelige. Når dette er tilfældet, er disse spor angivet under "Ikke tilgængelig". Du kan klikke på en angivet app-pakke for at tjekke, på hvilke spor den ikke er tilgængelig.
  4. Når du har valgt dine app-pakker, skal du klikke på Næste.
  5. Valgfrit: Du kan klikke på Vis vejledning for at udvide vejledningen på skærmen, så du kan teste din meddelelse.
  6. Vælg dine målretningskriterier. Du kan målrette mod:
    • Alle brugere med den valgte appversion
    • Efter land/region
    • Efter Android-version

Vær opmærksom på følgende:

• Hvis du vælger Android-version, skal du også vælge, hvilke Android-versioner du vil medtage (du kan også vælge alle Android-versioner).
  • Hvis du vælger land/region, skal du også vælge, hvilke lande/regioner du vil medtage (du kan også vælge alle lande/regioner).

Du kan se antallet af brugere, der vil blive bedt om at opdatere, ud fra dine valgte målretningskriterier.

1. Klik på Start opdatering for at bede brugerne om at opdatere.

Administrer din opdatering

Når du har bedt brugerne om at opdatere, kan du bruge Play Consoles gendannelsesværktøjer til at redigere din opdaterings konfiguration, se dens status eller annullere gendannelseshandlingen. Klik på en sektion nedenfor for at udvide eller skjule den.

Se status for gendannelse

Du kan til enhver tid se status for gendannelsen. Sådan tjekker du status:

1. Åbn Play Console, og gå til siden App Bundle Explorer (Udgivelse > App Bundle Explorer).
  2. I tabellen over appversioner skal du vælge højrepilen for den version, du vil se.
  3. Vælg fanen Gendannelse.
  4. Se status via bjælken "Status for gendannelse". Du kan se det samlede antal brugere, som gendannelse er målrettet mod, hvor stor en procentdel af opdateringerne der er gennemført, og hvor stor en procentdel der stadig er i gang.
Rediger opdatering

Sådan redigerer du en igangværende gendannelseshandling:

1. Åbn Play Console, og gå til siden App Bundle Explorer (Udgivelse > App Bundle Explorer).
  2. I tabellen over appversioner skal du vælge højrepilen for den version, du vil se.
  3. Vælg fanen Gendannelse.
  4. Klik på Administrer promptopdatering, og vælg Rediger i rullemenuen.
  5. Foretag de nødvendige ændringer af din opdatering. Du kan justere de målretningskriterier, du valgte, da du oprettede meddelelsen om opdatering.
  6. Gem dine ændringer.

Bemærk! Redigering af en opdatering påvirker kun brugere, som endnu ikke har opdateret.

Bemærk! Gendannelsesværktøjer er i øjeblikket ikke tilgængelige for apps, der anvender kodegennemsigtighed, Automatisk beskyttelse af integritet i Play eller nøgleopgradering.
Når du har opgraderet din signaturnøgle, kan du desuden ikke foretage nye gendannelseshandlinger, men du kan stadig redigere og annullere eksisterende gendannelseshandlinger. Vi arbejder på at gøre gendannelsesværktøjer tilgængelige for denne type apps i fremtiden.