Administrer udvalgte produkter

Når du har oprettet et udvalgt produkt, vises det på appens infoside. Hvis du indsender flere udvalgte produkter, vises de i en klynge på din apps infoside, hvor de mest relevante produkter prioriteres.

Hvis du har føjet yderligere aktiver til dit udvalgte produkt, er produktet kvalificeret til at blive vist på flere platforme i Google Play såsom på fanerne Apps eller Spil.

Du kan se dine aktuelle og tidligere udvalgte produkter ved at gå til Butiksvisning > Promoveringsindhold > Udvalgte produkter. Hver linje repræsenterer et udvalgt produkt og er opdelt i to tabeller:

• Udvalgte produkter med statussen udkast eller indsendt
  • Udløbne eller tidligere udvalgte produkter

Hver linjepost viser vigtige oplysninger om det udvalgte produkt og de aktiver, der er knyttet til det. Hvis du har oprettet et tilbud og/eller angivet yderligere aktiver, kan du se dem ved at udvide hver række, hvor det tilbud eller de yderligere aktiver, du har angivet, vises.

Evaluer effektiviteten af dit udvalgte produkt

Du kan bruge rapporten over estimeret salg i Play Console til at evaluere, hvordan dit udvalgte produkt klarede sig. Denne rapport indeholder oplysninger om køb af udvalgte produkter, og den opdateres løbende.

Hvis du vil holde øje med køb af dine udvalgte produkter, kan du identificere følgende:

• Kolonnen "Indsæt navn" viser unikke udvalgte produkter efter event-id'et for det udvalgte produkt. Dette giver dig mulighed for at samle omsætningdata fra et eller flere udvalgte produkter. Event-id'et for det udvalgte produkt er et unikt id, der genereres ved oprettelse af et udvalgt produkt.
  • Kolonnen "Tilbuds-id" giver dig mulighed for at identificere udvalgte produkter med tilbud ved hjælp af den fritekst, der blev angivet under oprettelsen af det udvalgte produkt.