Opret udvalgte produkter

Udvalgte produkter er en måde for udviklere at fremhæve deres produkter i appen (IAP'er, in-app products) på i Google Play Butik. Udvalgte produkter kan vises på siden med appoplysninger, i søgeresultaterne og på flader som f.eks. App Hub og Game Hub.

Du kan oprette et udvalgt produkt ved at følge denne vejledning:

1. Gå til siden Udvalgte produkter (Skab vækst > Butiksvisning > Promoveringsindhold > Events > Udvalgte produkter).
  2. Klik på Tilføj udvalgt produkt.
  3. Vælg dit udvalgte produkt i IAP-rullemenuen.
  4. Giv det udvalgte produkt et navn til din egen orientering.
  5. Tilføj målretningskriterier for, hvor og hvornår dit udvalgte produkt skal vises til brugerne.
  6. (Valgfrit) Klik på Kør tilbud for at tilføje et tilbud. Hvis du vil tilføje et tilbud, skal du overveje følgende:
    • Tilføj et tilbuds-id til egen orientering.
    • Anvend en rabat.
    • Opret en købsgrænse pr. bruger. Vær opmærksom på, at dette er begrænset af eventuelle købsbegrænsninger, der er angivet for produktet i appen i administrerede produkter.
    • Tilføj målretningskriterier for, hvor og hvornår dit tilbud skal vises til brugerne.
  7. (Valgfrit) Nå ud til flere brugere i Play med aktiver af høj kvalitet. Det kan f.eks. være et slogan, en beskrivelse, et primært billede, et kvadratisk billede og en video.
    Bemærk! Der skal angives et slogan og en beskrivelse for hvert af de valgte sprog. Hvis du ikke tilføjer lokaliserede billeder, bruger vi de billeder, der er angivet på standardsproget.
  8. Klik på Send.

Udvalgte produkter kan være en effektiv måde at øge salget af dine IAP'er på. Når du fremhæver dine IAP'er i Play Butik, er der større sandsynlighed for, at brugerne ser dem og køber dem.

Her er nogle tips til, hvordan du opretter effektive udvalgte produkter:

• Vælg IAP'er, der er populære i din app, og som brugerne sandsynligvis vil være interesseret i.
  • Giv dine udvalgte produkter klare og præcise lokaliserede titler og beskrivelser.
  • Giv dine udvalgte produkter en konkurrencedygtig pris.
  • Overvej at opfordre brugerne til at foretage køb ved at tilføje tilbud (f.eks. rabatter) eller oprette tids- eller mængdebegrænsede varer (f.eks. en starterpakke).
  • Promover udvalgte produkter i Play ved at tilføje yderligere aktiver af høj kvalitet.
  • Giv brugerne besked om, at de har modtaget varen, når de vender tilbage til din app.