Crear productes destacats

Amb els productes destacats, els desenvolupadors poden destacar els seus productes de compra des de l'aplicació a Google Play Store. Aquests productes poden mostrar-se a la pàgina de detalls de l'aplicació, als resultats de la cerca i en superfícies de navegació, com ara App Hub i Game Hub.

Per crear un producte destacat, segueix aquests passos:

1. Ves a la pàgina Productes destacats (Creixement > Presència a Play Store > Contingut promocional > Esdeveniments > Productes destacats).
  2. Fes clic a Afegeix un producte destacat.
  3. Selecciona el producte que vulguis destacar al menú desplegable de productes de compra des de l'aplicació.
  4. Afegeix un nom al producte destacat com a referència interna.
  5. Afegeix criteris de segmentació per indicar on i quan vols que es mostri el producte destacat als usuaris.
  6. (Opcional) Per afegir una oferta, fes clic a Executa l'oferta. Si vols afegir una oferta, et recomanem el següent:
    • Afegeix un identificador de l'oferta com a referència interna.
    • Aplica un descompte.
    • Crea un límit de compra per usuari. Tingues present que pot ser que s'apliquin límits de compra als productes de compra des de l'aplicació en productes gestionats.
    • Afegeix criteris de segmentació per indicar on i quan vols que es mostri l'oferta als usuaris.
  7. (Opcional) Amplia el teu abast a Play amb recursos d'alta qualitat. Per exemple, un subtítol de reclam, una descripció, una imatge principal, una imatge quadrada i un vídeo.
    Nota: cal proporcionar el subtítol de reclam i la descripció per a cada idioma seleccionat. Si no inclous imatges localitzades, utilitzarem les imatges proporcionades per a l'idioma predeterminat.
  8. Fes clic a Envia.

Utilitzar els productes destacats pot ser una bona manera d'augmentar les vendes dels productes de compra des de l'aplicació. En destacar aquests productes a Play Store, pots fer-los més visibles i fomentar que els usuaris els comprin.

Aquí tens uns quants consells per crear productes destacats de manera eficaç:

• Tria els productes de compra des de l'aplicació que siguin populars a l'aplicació i que és probable que interessin als usuaris.
  • Afegeix títols i descripcions traduïts, clars i concisos als productes destacats.
  • Defineix un preu competitiu per als productes destacats.
  • Planteja't incentivar les compres fent ofertes (com ara descomptes) o creant elements limitats en el temps o la quantitat (per exemple, un paquet d'iniciació).
  • Promociona els productes destacats a Play proporcionant recursos addicionals d'alta qualitat.
  • Notifica als usuaris que han rebut l'article quan tornin a la teva aplicació.