Lohkoketjupohjainen sisältö

Lohkoketjuteknologia kehittyy nopeasti, joten pyrimme tarjoamaan alustan, jossa kehittäjät voivat menestyä innovaatioilla ja rakentaa monipuolisempia, immersiivisiä kokemuksia käyttäjille.

Tässä käytännössä lohkoketjupohjaisella sisällöllä tarkoitetaan tokenisoitua digitaalista sisältöä, joka on tallennettu lohkoketjuun. Jos sovelluksesi sisältää lohkoketjupohjaista sisältöä, sinun on noudatettava näitä vaatimuksia.

Kryptovaluuttapörssit ja lompakko-ohjelmistot

Kryptovaluuttojen ostaminen, omistaminen tai vaihtaminen on tehtävä sertifioitujen palveluiden kautta säännellyillä oikeudenkäyttöalueilla.

Sinun on myös noudatettava sovelluksesi kohdistusalueen tai ‑maan soveltuvia asetuksia ja oltava julkaisematta sovellusta paikoissa, joissa tuotteesi ja palvelusi ovat kiellettyjä. Google Play saattaa pyytää sinulta lisää tietoa tai dokumentteja soveltuviin säädöksiin ja lisensointiin liittyvien vaatimusten noudattamisesta.

Krypton kerääminen

Emme salli sovelluksia, jotka keräävät kryptovaluuttaa laitteilta. Sallimme sovellukset, jotka ylläpitävät etänä kryptovaluutan keräämistä.

Tokenisoidun digitaalisen sisällön jakelun avoimuusvaatimukset

Jos sovelluksesi myy tai antaa käyttäjien ansaita tokenisoitua digitaalista sisältöä, sinun on ilmoitettava tämä rahoitusominaisuuksien ilmoituslomakkeella Play Consolessa Sovelluksen sisältö ‑sivulla.

Kun luot sovelluksen sisäistä tuotetta, sinun on ilmoitettava tuotteen tiedoissa, että se edustaa tokenisoitua digitaalista sisältöä. Jos haluat lisäohjeita, siirry Sovelluksen sisäisen tuotteen luominen ‑artikkeliin.

Pelaamisesta tai myynti- ja ostotoiminnasta mahdollisesti kertyviä tuloja ei saa mainostaa tai ihannoida.

NFT-pelillistämisen lisävaatimukset

Kuten Google Playn rahavedonlyöntiä, -pelejä ja -kilpailuja koskevassa käytännössä edellytetään, tokenisoitua digitaalista sisältöä, kuten NFT:itä, sisältävien rahapelisovellusten on suoritettava hakemusprosessi.

Kaikkien muiden sovellusten kohdalla, jotka eivät täytä yllä mainittuja rahapelien kelpoisuusvaatimuksia eivätkä kuulu Muut oikean rahan pelipilotit ‑kategorian sovelluksiin, mitään rahallista arvoa sisältävää ei pitäisi hyväksyä vastineeksi mahdollisuudesta saada NFT, jonka arvoa ei tunneta. Käyttäjien ostamat NFT:t on kulutettava tai käytettävä pelin sisällä pelikokemuksen parantamiseen tai pelissä edistymiseen. NFT:itä ei saa käyttää vedonlyöntiin tai panosten asettamiseen vastineeksi mahdollisuudesta voittaa palkintoja, joilla on rahallista arvoa (mukaan lukien muita NFT:itä).

Esimerkkejä rikkomuksista
  • Sovellukset, jotka myyvät NFT-paketteja ilmoittamatta siihen kuuluvien NFT:iden tarkkoja sisältöjä ja arvoja.
  • Maksulliset somekasinopelit, kuten peliautomaatit, joiden palkintona on NFT:itä.