Kør priseksperimenter for at optimere priserne på produkter i appen

Du kan køre priseksperimenter i Play Console for at bruge forskellige prisstrategier til vækstmarkeder eller teste forskellige prispunkter på dine primære markeder for at øge omsætningen.

Oversigt

Priseksperimenter giver dig mulighed for at køre A/B-tests og bruge resultaterne til at foretage en sikker og præcis justering af priserne i din app i overensstemmelse med købekraften på forskellige markeder i hele verden. Du kan også bruge priseksperimenter til at teste forskellige prispunkter i forhold til en kontrolpris på dine primære markeder for at øge omsætningen. Når du konfigurerer de optimale priser for dine produkter i appen i forskellige lande/regioner sikrer du, at du anvender den bedste prisstrategi for din app, så du kan blive ved med at øge omsætningen og stadig tiltrække nye brugere. Da denne funktion er baseret på prissætning og salg af produkter i appen, skal du være udvikler og sælger for at kunne bruge den.

Forbered og kør et priseksperiment

Afsnittene nedenfor indeholder vejledning og vigtige oplysninger vedrørende forberedelse og kørsel af priseksperimenter, samt hvordan resultaterne skal forstås.

Før du går i gang

Udvid og læs de enkelte afsnit nedenfor, inden du går i gang med at konfigurere et priseksperiment i Play Console.

Forudsætninger
Vigtige oplysninger

Generel information

• Eksperimenter er kun på appniveau. Du kan ikke køre eksperimenter i flere apps samtidigt.
  • Et eksperiment kan maksimalt køre i seks måneder, hvorefter de oprindelige priser gendannes. De oprindelige priser gendannes også 14 dage efter det tidspunkt, hvor de blev statistisk signifikante.
  • Du kan maksimalt teste 1.000 produkter i appen i et enkelt eksperiment.
  • Du kan ikke køre det samme eksperiment med overlappende produkter i appen og overlappende lande indtil mindst 30 dage efter afslutningen af det oprindelige eksperiment.
  • Du kan ikke sætte eksperimenter på pause. Du kan kun køre dem eller stoppe dem helt. Du kan ikke genstarte et stoppet eksperiment.

Begrænsninger for land eller region

• Du kan kun køre ét eksperiment ad gangen i et givet land eller en given region. Hvis du f.eks. allerede kører et eksperiment i Norge, kan du ikke køre et andet eksperiment med forskellige produkter i samme land, medmindre du stopper det første eksperiment og opretter et nyt.
  • Den testede pris skal ligge inden for de definerede prisintervaller for køb i appen. Hvis en prisprocentdel ligger uden for det definerede prisinterval for det pågældende land eller den pågældende region som en del af et eksperiment, stopper prisprocentdelen automatisk ved grænseværdien.
  • Du kan maksimalt have to prisvarianter og en kontrolvariabel for hvert eksperiment.
  • Eksperimenter implementeres kun i det valgte land eller den valgte region og ikke i de tilknyttede lokationer med anden sats. Hvis du f.eks. kører et eksperiment i Frankrig, omfatter dette ikke tilknyttede franske territorier (Fransk Guyana, Fransk Polynesien, Guadeloupe, Martinique, Mayotte, Ny Kaledonien, Réunion, Saint-Barthélemy, Saint-Martin, Saint-Pierre og Miquelon samt Wallis og Futuna).

Ændringer af produkter i appen

• Du kan ikke ændre prisen på et produkt i appen, der deltager i et igangværende eksperiment. Du skal stoppe eksperimentet for at ændre prisen. Vær opmærksom på følgende:
    • De eneste undtagelser er, når du kører to eksperimenter og anvender resultaterne af det første eksperiment. Hvis dit produkt i appen er knyttet til en prisskabelon, kan du kun ændre priser på produktet i appen for lande, der ikke er en del af eksperimentet.
    • Hvis du konfigurerer et nyt produkt i appen under et aktivt eksperiment, udelades det fra eksperimentet.

Kørsel af eksperimenter og anvendelse af resultater

• Du kan til enhver tid anvende eksperimentpriserne, men vi anbefaler, at du venter, til efter resultaterne er blevet statistisk signifikante, og at du kun anvender prisændringer, der klarer sig bedre end kontrolgruppen.
  • Du kan ikke føje flere lande/regioner eller produkter i appen til et igangværende eksperiment.
  • Hvis et eller flere af dine produkter i appen er tilknyttet en prisskabelon, opdateres priserne for landet eller regionen i dit eksperiment, og tilknytningen mellem de pågældende produkter i appen og skabelonerne fjernes, når du anvender priserne.
Terminologi for eksperimenter

Eksperimenter omfatter i høj grad brugen af statistisk terminologi. Hvis du ikke kender disse termer, kan du finde hjælp i ordlisten nedenfor.

Term Definition Noter
Konfidensinterval

Et interval af værdier, som udtrykker usikkerheden vedrørende resultatets statistiske signifikans.

Dette er et vigtigt signal, som bruges til at fortolke resultatet af eksperimentet. Den statistiske signifikans fastslås, når konfidensintervallet ikke krydser 0.

Dette vises muligvis ikke i de første par dage på grund af små datamængder.

Konfidensniveau

Sandsynligheden for, at den observerede forskel mellem variant og kontrolvariabel er sand.

Eksempel: Et konfidensniveau på 90 % betyder, at den observerede forskel sandsynligvis skyldes tilfældigheder i 10 % af tilfældene. Med andre ord er der mindre end 10 % sandsynlighed for, at de data, der testes, kunne være opstået, hvis der ikke er nogen forskel mellem kontrolvariabel og variant.
  • Vi bruger jackknife (en statistisk metode, der gør det muligt at estimere variansen via resampling) til at beregne konfidensintervaller og anvender derefter blandet sekventiel sandsynlighedstestning til at kontrollere kunstigt høje frekvenser af falske positiver ved hjælp af kontinuerlig overvågning.
  • Standardkonfidensniveauet er 90 %, men du kan vælge mellem 70 % og 99 %. Når konfidensniveauet er blevet valgt under konfigurationen af eksperimentet, ændres det ikke i løbet af eksperimentet.
  • Du kan ikke ændre dit konfidensniveau, når du først har startet dit eksperiment.
  • De mest almindelige konfidensniveauer er 95 %, 90 % og 99 %. Et højere konfidensniveau kræver flere data og betyder dermed, at eksperimentets resultater sandsynligvis er mere pålidelige.
  • 50 % ville betyde en fifty-fifty-chance for, at resultatet er korrekt (som ved et møntkast).
Kontrolvariabel Den oprindelige testvariabel (som indeholder købet i appen med den oprindelige pris) i en eksperimentgren. Kontrolprisen ses af en del af eksperimentmålgruppen, der er defineret under konfigurationen, og alle brugere uden for eksperimentet.
Eksperimentresultat Resultatet af dit eksperiment. Du kan se de mulige eksperimentresultater i følgende afsnit.
Falsk positiv Når en negativ hændelse fejlagtigt kategoriseres som positiv.

Når vi registrerer, at forbrugsforskellen mellem kontrolvariablerne og testvariablen er statistisk signifikant (positiv), men forbrugsforskellen mellem kontrolvariablerne og testvariablen faktisk ikke er statistisk signifikant (negativ), betragtes den som en falsk positiv.

Frekvensen af falske positive er forholdet mellem antallet af falske positiver og det samlede antal faktiske negative hændelser.

Produkter i appen

Varer, som brugerne debiteres en engangsbetaling for.

Produkter i apps kan omfatte elementer som bl.a. virtuelle varer (f.eks. spilniveauer eller eliksirer) og tillægstjenester i din app i Google Play.

Du kan vælge et eller flere forskellige produkter i appen med et maksimalt antal på 2.000. Generelt betyder flere data, at det tager kortere tid at registrere en forskel mellem kontrolvariablen og varianterne, hvis der er en forskel.

Hvis du eksperimenterer med en prisændring for mange produkter, kan det mindske risikoen for kannibalisering.

Mindste registrerbare effekt

Et input, du vælger, når du konfigurerer eksperimentet, og som angiver det forbedringsniveau, eksperimentet skal registrere. Du kan betragte dette som en beslutning om, hvor følsomt dit eksperiment skal være. Dette har således indflydelse på, hvor lang tid der forventes at gå, før statistisk signifikans er opnået. Når du har valgt din mindste registrerbare effekt, får du vist et estimat over, hvor lang tid det tager at fastslå et statistisk signifikant resultat baseret på historiske data for dit valg.

Når den mindste registrerbare effekt f.eks. er mindre, giver det et mere følsomt eksperiment, og dette medfører en længere estimeret tid til beregning af statistisk signifikans.

• Den mindste registrerbare effekt er som standard 30 %, men du kan vælge at ændre den i intervaller på 5 % ad gangen med en minimumsværdi på 5 % og en maksimal værdi på 50 %.
  • Du kan ikke ændre din mindste registrerbare effekt, når du først har startet dit eksperiment.
  • Den mindste registrerbare effekt påvirker kun den forventede tid til beregning af statistisk signifikans baseret på historiske data, eller når vi konstaterer, at en eller flere eksperimentvarianter og kontrolvariablen er ens. Du kan få flere oplysninger i afsnittet Mulige resultater af eksperimentet.
  • Hvis du udfører tests for nye produkter uden historiske data, vil den estimerede tid til statistisk signifikans ikke være nøjagtig.

Nyhedseffekt Et fænomen, hvor brugerne foretrækker eller prøver en ny funktion (f.eks. et nyt produkt eller et nyt prispunkt), også selvom funktionen ikke er bedre eller mere tiltalende end den oprindelige funktion. I dette tilfælde udfases stigningen normalt over tid. Nyhedseffekten kan påvirke eksperimenter, der afsluttes hurtigt. Vi anbefaler, at du bruger beregningerne af estimerede uger indtil statistisk signifikans for at tage højde for denne effekt.
Statistisk signifikans I en A/B-test er dette konstateringen af, hvorvidt forskellen mellem kontrolvariablen og varianten er reel eller skyldes tilfældigheder.

Hvis konfidensintervallet ikke omfatter værdien "nul" i effekten, betragter vi dette som et statistisk signifikant resultat. I vores tilfælde er effekten forskellen mellem forbruget for kontrolvariablen og varianten.

Du kan se nogle visuelle eksempler på konfidensintervaller i afsnittet Ofte stillede spørgsmål.

Variant En variant af den oprindelige testvariabel for en eksperimentgren. Varianten er enten en prisstigning eller et prisfald for til købet i appen med den oprindelige pris.

Konfigurer et eksperiment

Når du konfigurerer et eksperiment, anbefaler vi, at du inkluderer alle udskiftelige produkter i din app (f.eks. spilvaluta) i eksperimentet for at begrænse kannibalisering.

Før du går i gang: Små datamængder

Hvis du arbejder med små datamængder, har du sandsynligvis ikke nok data til at drage en konklusion ud fra eksperimentet. Hvis du f.eks. kører et eksperiment med et nyt produkt, er vores estimerede varighed af eksperimentet og advarslerne muligvis ikke nøjagtige. Hvis dette er tilfældet, får du muligvis vist en advarsel i Play Console om, at der forventes en meget lille datamængde inden for det valgte tidsrum. Hvis du får en meddelelse om lille datamængde, har du muligvis ikke en tilstrækkelig mængde data til at køre et eksperiment, eller også kan du muligvis finjustere dine eksperimentparametre. Her er nogle foreslåede handlinger til fejlfinding af problemer med lille datamængde.

Hvis du omvendt kører et længere eksperiment, er det vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne kan blive påvirket af økonomiske faktorer såsom globale valutaudsving over tid.

Del 1: Tilføj oplysninger

Sådan tilføjer du oplysninger om dit eksperiment:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Priseksperimenter (Tjen penge > Priseksperimenter).
  2. Klik på Opret eksperiment.
  3. Angiv et eksperimentnavn og en kort beskrivelse af eksperimentet (valgfrit) i sektionen "Tilføj oplysninger".
    • Bemærk! Navnet på dit eksperiment og den korte beskrivelse kan ikke ses af brugerne.
  4. Vælg de lande eller regioner, du vil eksperimentere med.
    • Vigtigt! Priseksperimenter implementeres kun i det valgte land eller den valgte region og ikke på de tilknyttede lokationer. Hvis du f.eks. vælger Frankrig, implementeres dine priseksperimenter kun i Frankrig og ikke i de tilknyttede territorier som f.eks. Fransk Guyana.
  5. Vælg de produkter i appen, du vil eksperimentere med, ved hjælp af rullemenuen Produkter. Rullemenuen viser de tilgængelige navne, id'er og priser for produkter i appen.
    • Vigtigt! Hvis du vælger et produkt i appen, der er tilknyttet en prisskabelon, låses prisskabelonen, så længe eksperimentet kører.
  6. Vælg en startdato. Eksperimentet starter kl. 00.00 PT på den dato, du vælger. Du kan planlægge dit eksperiment, så det starter på et senere tidspunkt.
  7. Klik på Næste for at fortsætte med at konfigurere dit eksperiment ved at tilføje varianter.

Hvis vi ud fra dit input i konfigurationen af eksperimentet forudser, at dine datamængder er for små til at opnå statistisk signifikans, får du vist en advarsel. I dette tilfælde anbefaler vi, at du foretager justeringer for at sikre, at du indsamler nok data til at opnå statistisk signifikans. I afsnittet Anbefalede handlinger ved små datamængder kan du se, hvad du kan gøre.

Anbefalede handlinger ved små datamængder

Følgende anbefalinger kan hjælpe dig med at ændre de datamængder, der er nødvendige for at opnå statistisk signifikans, så varigheden af eksperimentet forkortes.

Trin i konfigurationen af eksperimentet

Anbefalet handling
Del 1: Tilføj oplysninger Øg antallet af lande eller regioner i eksperimentet.
Del 1: Tilføj oplysninger Test alle produkter i appen, eller øg antallet af produkter i appen.
Del 2: Tilføj varianter Reducer antallet af varianter fra to til en.
Del 2: Tilføj varianter

Eksperimentér med at sænke din pris med en større procentdel (lavere pris).

Bemærk! Dette påvirker ikke den oprindelige estimering, men det hjælper, når eksperimentet kører.
Del 3: Administrer indstillinger Øg målgruppestørrelsen pr. variant (f.eks. 50 % kontrol og 50 % behandling).
Del 3: Administrer indstillinger

Øg den mindste registrerbare effekt.

Bemærk! Dette påvirker kun eksperimenter, hvor varianterne og kontrolvariablen klarede sig lige godt.

Del 3: Administrer indstillinger Sænk konfidensniveauet.

Del 2: Tilføj varianter

I sektionen "Tilføj varianter" kan du tilføje og fjerne prisvarianter. Dit priseksperiment skal have mindst én variant. Sådan tilføjer du varianter:

1. Vælg Hæv prisen eller Sænk prisen ved hjælp af rullemenuen, og angiv den procentdel, du vil anvende på dit valg. Vær opmærksom på følgende:
    • Du skal angive et heltal.
    • Hvis du vælger Sænk prisen, skal du angive en værdi mellem 1 og 99.
    • Hvis du vælger Hæv prisen, skal du angive en værdi mellem 1 og 999.
  2. Når du har tilføjet en variant, vises prisintervallet for kontrolvariablen og prisintervallet for varianten på siden. Du kan klikke på Se produktpriser for at få flere oplysninger, f.eks. navne og id'er for produkter i appen, lokationer med anden sats (hvis det er relevant) samt oplysninger vedrørende afgifter. Her kan du se de faktiske procentvise prisændringer efter brugen af valutakurs og landespecifikke prismønstre.
  3. Klik på + Tilføj endnu en variant, og gentag de foregående trin, hvis du vil medtage flere varianter i dit eksperiment. Prisintervallet for kontrolvariablen og prisintervallet for varianten er også angivet på siden.
  4. Klik på Næste for at fortsætte med at konfigurere dit eksperiment ved at finjustere indstillingerne for eksperimentet.

Del 3: Administrer indstillinger

I sektionen "Administrer indstillinger" kan du angive dine målretningsparametre for at finjustere dit eksperiment. Sådan administrerer du dine eksperimentindstillinger:

1. Angiv en målgruppe for eksperimentet. Dette er den procentdel af brugerne, som vil være en del af eksperimentet. Disse brugere fordeles ligeligt mellem dine varianter og kontrolvariablen. Bemærk, at brugere uden for eksperimentet også ser den oprindelige pris (kontrolprisen), men de inkluderes ikke i eksperimentanalysen.
    • Bemærk! Du skal angive et heltal mellem 1 og 100.
  2. Angiv dit konfidensniveau. Hvis du sænker konfidensniveauet, er der større sandsynlighed for en falsk positiv, men det vil også forkorte eksperimentets kørselstid.
  3. Angiv den mindste registrerbare effekt. Dette angiver det forbedringsniveau, eksperimentet skal registrere. Du kan betragte dette som en beslutning om, hvor følsomt dit eksperiment skal være. Dette justerer beregningen af den estimerede tid til statistisk signifikans.
  4. Juster dine målretningsparametre for at finindstille dit eksperiment. Du kan bruge beregningen af den estimerede tid til statistisk signifikans som en retningslinje baseret på din konfiguration.

Del 4: Start dit eksperiment

Du er nu klar til at starte dit eksperiment. Under eksperimentet ændres priserne for udvalgte produkter i appen og lande eller regioner. Du kan stoppe dit eksperiment når som helst.

1. Før du starter dit eksperiment, skal du bekræfte, at du er indforstået med følgende:
    • Eksperimentet kan påvirke appens omsætning. Bemærk, at et negativt eller positivt omsætningsresultat muligvis ikke har betydning uden et statistisk signifikant resultat, og vi anbefaler derfor, at du venter, indtil du opnår statistisk signifikans.
    • Du kan ikke redigere priserne for de valgte produkter i appen, mens eksperimentet er aktivt.
    • Alle inkluderede lande/regioner og produkter i appen påvirkes, hvis du anvender resultaterne af et eksperiment.
  2. Klik på Bekræft, og start.

Valgfrit: Afslut dit eksperiment

Du kan stoppe dit eksperiment når som helst.

1. Åbn Play Console, og gå til siden Priseksperimenter (Tjen penge > Priseksperimenter).
  2. Åbn det eksperiment, du vil afslutte.
  3. Klik på Afslut eksperiment.

Når du har afsluttet dit eksperiment, gendannes eksperimentpriserne til den oprindelige pris for de relevante lande/regioner og produkter i appen. Eksperimentet og analysen er ikke længere aktive.

Hvis du har planlagt et fremtidigt eksperiment, kan du også annullere det ved at følge de foregående trin. Eksperimenter, der annulleres inden for 24 timer fra den planlagte startdato, kan af og til blive midlertidigt aktiveret.

Se eksperimentresultater, og anvend varianter

Det er vigtigt, at du er bekendt med forskellige mulige resultater af eksperimentet, og hvad de kan betyde for din app og dens prisstrategi. Læs dette afsnit omhyggeligt, før du anvender dine resultater.

Se og analysér dine eksperimentresultater

Når dine resultater anses for at være statistisk signifikante, bliver de tilgængelige på analysesiden for dit eksperiment, og du får besked via en meddelelse i indbakken.

Se dit resultat

Gå til dit eksperiment for at se resultatet og analysen. Gå til siden Priseksperimenter (Tjen penge > Priseksperimenter), og klik på højrepilen ud for dit eksperiment for at se siden med eksperimentanalysen.

Resultatet vises øverst på siden. Udvid afsnittet Mulige resultater af eksperimentet for at se de forskellige resultater og deres betydning. Under eksperimentresultatet kan du se en kort beskrivelse, der forklarer resultatet. Du kan f.eks. se konklusionen "Varianten [X] klarede sig bedst" oven over en kort forklaring af eksperimentets resultat, som f.eks. kan være noget i retning af "Variant [X] opnåede den største omsætning". I tilfælde, hvor en variant har klaret sig lige så godt eller bedre end en kontrolvariabel, kan du klikke på Anvend variant [X] for at anvende varianten og opdatere prisen på dit produkt i appen i overensstemmelse hermed. Få flere oplysninger i afsnittet Anvend varianter.

Bemærk! Eksperimenter afsluttes automatisk 14 dage efter det tidspunkt, hvor et resultat er fastslået. Du kan også klikke på Afslut eksperiment for at afslutte det med det samme.

Tip! Du kan til enhver tid anvende eksperimentpriserne, men vi anbefaler, at du venter, til efter resultaterne er statistisk signifikante, og at du kun anvender prisændringer, der klarer sig bedre end kontrolgruppen.

Se understøttende data

Under resultatet vises en tabel med de data, som det statistiske resultat er baseret på. Tabellen viser varianterne, omsætningen, sammenligning af omsætning med kontrolværdi (og sammenligning af omsætning med kontrolværdi i procent) samt konfidensintervallet for dine varianter. Hvis du vil have indsigt i de forskellige metrics på analysesiden for dit eksperiment, kan du udvide afsnittet Definitioner af metrics.

Under tabellen kan du se mere granulerede data i sektionen "Understøttende data". Diagrammet viser som standard oplysninger om sammenligning af omsætning med kontrolværdi for den seneste tilgængelige dato. I denne visning repræsenterer det skraverede område konfidensintervallet. Diagrammet giver dig mulighed for at se, hvordan konfidensintervallet har ændret sig over tid. Du kan justere den valgte varighed og de valgte datoer ved hjælp af filtrene for varighed og dato øverst til højre i diagrammet.

Du kan også få vist følgende metrics ved hjælp af filteret for metrics øverst til venstre i diagrammet: Omsætning, Ordrer, Købere, Procentdel af købere og ARPPU. Disse metrics er også beskrevet i afsnittet Definitioner af metrics. Hvis du vælger en anden metric, vises der ikke et konfidensinterval i diagrammet, da dette er baseret på omsætning.

Hvis du vil se flere oplysninger på produktniveau, kan du også eksportere dine eksperimentresultater som en CSV-fil. Du kan se felterne, formatet og eksemplerne for CSV-eksporten ved at udvide afsnittet Definitioner af metrics (CSV-eksport).

Tip! Du kan klikke på Se eksperimentets konfiguration for at få vist oplysninger om eksperimentets konfiguration, som du også kan filtrere efter variant og land eller region. Dette kan være nyttigt, hvis du hurtigt vil mindes om parametrene for eksperimentet.

Anvend varianter

Bemærk følgende, før du anvender din variant:

• Hvis et eller flere af dine produkter i appen er tilknyttet en prisskabelon, opdateres priserne for landet eller regionen i dit eksperiment, og tilknytningen mellem de pågældende produkter i appen og skabelonerne fjernes, når du anvender varianterne.
  • Du kan kun anvende varianten på samtlige af de lande/regioner og produkter i appen, der er en del af eksperimentet. Vi beregner statistisk signifikans for hele konfigurationen og kan derfor ikke garantere det samme resultat og den samme effekt, hvis kun en del af konfigurationen blev anvendt.

Hvis dine varianter klarede sig lige så godt eller bedre end kontrolvariablen, kan du følge denne vejledning for at anvende varianten og opdatere dine priser:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Priseksperimenter (Tjen penge > Priseksperimenter).
  2. Klik på Anvend variant ud for den variant, du vil anvende.

Din apps priser opdateres i henhold til variantens konfiguration. Dit eksperiment afsluttes automatisk 14 dage efter det tidspunkt, hvor resultatet blev fastslået. Du kan også klikke på Afslut eksperiment for at afslutte det med det samme.

Mulige resultater af eksperimentet

Der er flere mulige resultater for et eksperiment. Resultatet af dit eksperiment afgør, hvad du så skal gøre.

Eksperimentresultat Betydning Noter/anbefalinger
Variant [X] klarede sig bedst Varianten [X] er blevet statistisk signifikant ved at afstedkomme et meningsfuldt resultat med den største stigning i omsætning. Anvend variant [X], da den klarede sig væsentligt bedre end din kontrolvariabel og de andre varianter.
Begge varianter klarede sig bedre end kontrolvariablen Begge varianter opnåede større omsætning end kontrolvariablen. Gennemgå resultaterne, og beslut dig for, hvilken variant der skal anvendes. Du bestemmer, hvilken variant der skal anvendes.
Varianterne og kontrolvariablen klarede sig lige godt Ingen variant opnåede større omsætning end kontrolvariablen. Dit eksperiment har indsamlet en tilstrækkelig mængde data og giver et uafgjort resultat mellem varianterne og kontrolvariablen.
Kontrolvariablen klarede sig bedst Kontrolvariablen opnåede større omsætning end begge varianter. Dette tyder på, at dine nuværende prispunkter for landene og produktet i eksperimentet allerede er optimerede. Fortsæt med at bruge kontrolprisen for produkterne og landene i eksperimentet.
Der skal indsamles flere data Dit eksperiment er i gang. Der skal bruges flere data for at komme frem til et statistisk signifikant resultat. Gå til Anbefalede handlinger ved små datamængder for at se, hvad du skal gøre.
Utilstrækkeligt resultat Dit eksperiment er blevet stoppet før tid eller har nået den maksimale eksperimentvarighed på seks måneder. Der skal bruges flere data for at komme frem til et statistisk signifikant resultat. Prøv at køre et nyt eksperiment med en anden konfiguration. Gå til Anbefalede handlinger ved små datamængder for at se, hvad du skal gøre. Dette kan være tegn på, at priserne på produkterne i appen ikke har betydning for køberne i de lande eller regioner, der er med i eksperimentet.
Definitioner af metrics

Denne tabel viser de metrics, der er angivet på analysesiden for dit eksperiment.

Metric Definition
Al produktomsætning Bruttoomsætning fra brugere i eksperimentet, som har købt produkter i appen både i og uden for eksperimentet inden for det angivne tidsrum.
Gennemsnitlig omsætning pr. betalende bruger (ARPPU) Den samlede bruttoomsætning for produkter i appen divideret med antallet af unikke købere (brugere, der foretager mindst ét køb af produkter i appen både i og uden for eksperimentet) inden for det angivne tidsrum for eksperimentet. Denne metric hjælper dig med at få indblik i købernes værdi for din virksomhed.
Procentdel af købere (28 dage)

Procentdelen af månedlige aktive brugere, som foretog mindst ét køb af et produkt i appen under eksperimentet, heriblandt produkter i appen, der ikke er med i eksperimentet.

Bemærk! Dette er en vigtig metric til at forstå køberkonvertering og gøre din betalende brugerbase bredere.

Købere Unikke brugere, der køber mindst ét produkt i appen til den pris, der indgår i eksperimentet, inden for det angivne tidsrum.
Omsætning fra nye brugere, der har installeret Bruttoomsætning fra brugere, der installerede appen for første gang på en enhed efter startdatoen for eksperimentet og så eksperimentets pris for første gang. Bemærk, at nogle brugere fravælger at dele disse data med Google.
Ordrer Antallet af eksperimenterede køb af produkter i appen, som er foretaget under eksperimentet inden for det angivne tidsrum.
Omsætning Bruttoomsætning fra brugere i eksperimentet, som har købt produkter i appen i eksperimentet inden for det angivne tidsrum.
Definitioner af metrics (CSV-eksport)

Denne tabel viser felterne, formatet og eksemplerne for definitioner af metrics, der eksporteres som en CSV-fil.

Felt

Format Eksempler og bemærkninger
Dato Streng

Mar 23, 2023

Datoen for ordrerne baseret på tidszonen PT (i formatet MMM DD ÅÅÅÅ).

Varenummer-id Streng

treasure_chest_for_new_users

Det unikke id for produktet i appen, som udvikleren har angivet.

Produktets titel Streng

coins, monthly subscription osv.

Navnet på produktet i appen, som udvikleren har angivet.

Land Streng

BR, US, FR osv.

Unik landekode for relevante metrics for produkter i appen.

Eksperimentgren Streng

CONTROL, A, B

Eksperimentgren for relevante metrics for produkter i appen.

Udviklerens valuta

Streng

USD, EUR, THB, osv.

Den valuta, som ordrerne blev konverteret til. Dette er den lokale valuta, du betales i.

Omsætning Numerisk

2794.60

Den samlede bruttoomsætning for det angivne produkt i appen (baseret på datoen, landet og eksperimentgrenen).

Omsætning fra nye brugere, der har installeret Numerisk

577.20

Bruttoomsætning fra brugere, der installerede appen for første gang på en enhed efter startdatoen for eksperimentet og så den pris, der indgik i eksperimentet, for første gang (baseret på det angivne produkt i appen, datoen, landet og eksperimentgrenen). Bemærk, at nogle brugere fravælger at dele disse data med Google.

Ordrer Numerisk

240

Det samlede antal ordrer for det angivne produkt i appen (baseret på datoen, landet og eksperimentgrenen).

Købere Numerisk

197

Det samlede antal købere for det angivne produkt (baseret på datoen, landet og eksperimentgrenen). Købere er brugere, der har købt det specifikke produkt i appen under eksperimentet.

Ofte stillede spørgsmål

Skjul alle Udvid alle

Hvilke lande eller regioner kan jeg køre eksperimenter i?

Lande/regioner er kun kvalificerede til priseksperimenter, hvis de opfylder følgende kriterier:

• Det er et land eller en region, hvor du allerede har udrullet en udgivelse (også i interne testspor).
  • Det er et land eller en region, der understøtter lokal valuta.
Hvorfor kan jeg ikke se nogen data på analysesiden for mit eksperiment?

Hvis datamængden er meget lille, er der ingen tilgængelige data. Derudover kan der være en forsinkelse på op til syv dage for nogle af de data, der vises på analysesiden for dit eksperiment.