Families Self-Certified Ads SDK Program ‑ohjelmaan osallistuminen

Googlen tavoitteena on tarjota perheille erinomainen käyttökokemus Google Playssa ja varmistaa, että lapsille näytettävät mainokset ovat sopivia ja käytäntöjemme mukaisia. Tutustu Families Self-Certified Ads SDK ‑käytäntöön Kehittäjien käytäntökeskuksessa.

Seuraavat mainos-SDK:t ovat vahvistaneet itsesertifioinnilla noudattavansa Playn Families Self-Certified Ads SDK ‑ohjelman vaatimuksia. Jos sovelluksen kohdeyleisöön kuuluu lapsia ja siinä näytetään mainoksia mainos-SDK:n avulla, sinun on käytettävä jotakin alla olevista, itsesertifioiduista mainos-SDK-versioista:

SDK Maven Itsesertifioidut versiot
AdColony

com.adcolony
sdk

4.8.0 tai uudempi
Chartboost

com.chartboost
chartboost-sdk

9.1.1 tai uudempi
DT Exchange SDK

com.fyber
marketplace-sdk

8.2.1 tai uudempi
Google Ad Manager com.google.ads.interactive
media.v3
interactivemedia
3.19.0 tai uudempi
Google Ad Manager

com.google.android.gms
play-services-pal

18.0.0 tai uudempi
Google AdMob

com.google.android.gms
play-services-ads

19.0.0 tai uudempi

InMobi

com.inmobi.monetization
inmobi-ads

10.1.1 tai uudempi
ironSource

com.ironsource.sdk
mediationsdk

7.2.1 tai uudempi
Kidoz

net.kidoz.sdk
kidoz-android-native

8.9.4 tai uudempi
SuperAwesome

tv.superawesome.sdk.publ
isher
superawesome

8.4.3 tai uudempi
Unity Ads

com.unity3d.ads
unity-ads

4.0.1 tai uudempi
Vungle

com.vungle
publisher-sdk-android

6.10.4 tai uudempi

* AppLovin on poistunut Families Self-Certified Ads SDK ‐ohjelmasta. AppLovinin tavoitteena on jatkaa hyvien mainoskokemusten tarjoamista aikuisille Google Play ‑sovellusten käyttäjille. Families-sovelluskehittäjien on siirryttävä käyttämään yllä mainittua Families Self-Certified Ads SDK:n versiota 31.5.2023 mennessä.

Jos sovelluksen kohdeyleisöön kuuluu vain lapsia ja sovelluksessa näytetään mainoksia mainos-SDK:n avulla, sinun täytyy käyttää vain jonkin edellä mainitun mainos-SDK:n versiota, joka on itsesertifioitu osana ohjelmaa.

Sovellukset, joiden kohderyhmä sisältää lapset ja aikuiset, saavat näyttää mainoksia sertifioimattomien mainos-SDK:iden avulla vain käyttäjille, jotka eivät ole lapsia. Esimerkiksi sovellukset, joilla on molemmat kohderyhmät, voivat ottaa käyttöön neutraalin ikävarmennuksen vaatimusten noudattamiseksi. Niiden sovellusten, joita ei ole tarkoitettu lapsille (esim. sovellukset, joiden sisältöluokitus on T tai MA) tai jotka eivät näytä mainoksia lapsille, ei tarvitse käyttää perheohjelman itsesertifioitua mainos-SDK:ta.

Sinun täytyy itse varmistaa, että sovelluksessasi käyttöönotettu SDK on kaikkien sovellettavien käytäntöjen, paikallisten lakien ja säädösten mukainen. Google ei vakuuta eikä takaa, että mainos-SDK:iden itsesertifiointiprosessissa ilmoittamat tiedot ovat tarkkoja.

Jos Google saa tietoonsa, että mainos-SDK:n itsesertifioitu versio rikkoo Playn Families Self-Certified Ads SDK ‑ohjelman vaatimuksia, version itsesertifiointi poistetaan yllä olevalta listalta. Suosittelemme sovelluskehittäjiä tutustumaan tähän sivuun ennen uuden sovelluksen julkaisemista tai sovelluksen päivittämistä, jotta he voivat varmistaa sovelluksiin kuuluvien mainos-SDK-versioiden itsesertifiointitilan. Playn kehittäjien ohjelmakäytäntöjen rikkominen voi myös johtaa mainos-SDK:n poistamiseen Families Self-Certified Ads SDK ‑ohjelmasta.

Itsesertifioitujen mainos-SDK:iden käyttöä edellytetään vain, jos käytät sovelluksessasi kolmannen osapuolen mainos-SDK:ita. Seuraavat sallitaan ilman itsesertifiointia, mutta sovellusten julkaisijat ovat vastuussa kaikista omissa sovelluksissaan näytetyistä mainoksista. Mainosten on oltava kaikille käyttäjille sopivia ja kaikessa datankeruussa on noudatettava datan käsittelyn käytäntöjämme:

• Sisäinen mainonta, mukaan lukien ristiinmarkkinointi, jossa sovellusten julkaisijat käyttävät SDK:ita sovellustensa tai muun omistamansa median ristiinmarkkinointiin ja myynninedistämiseen
  • Suorat sopimukset mainostajien kanssa ja mainos-SDK:iden käyttäminen vain mainosjakauman hallintaan

Jos käytät esimerkiksi reaaliaikaisia hintatarjouksia, sinun on varmistettava, että kaikki renderöitävät mainosaineistot tarkistetaan ja luokitellaan ennen niiden näyttämistä käyttäjille tai että kumppaneinasi on vain itsesertifioituja mainoslähteitä (katso yllä oleva lista).

Jotta mainos-SDK:ita voidaan lisätä yllä olevaan listaan, mainos-SDK:n on itsesertifioitava seuraavat asiat: SDK noudattaa Playn kehittäjien ohjelmakäytäntöjä (mukaan lukien Families Self-Certified Ads SDK Programin käytäntöjä), tarjoaa Googlelle riittävästi tietoa käytäntöjen noudattamisen varmistamiseksi sekä itsesertifioi, että ne ovat kaikkien sovellettavien paikallisten lakien ja säädöksien mukaisia.

Jotta mainos-SDK voi säilyttää tilan perheohjelman itsesertifioituna mainos-SDK:na, sen on vastattava viipymättä kaikkiin mahdollisiin lisätietopyyntöihin, esim. uudet versiot on lähetettävä tällä lomakkeella. Mainos-SDK:n on itsesertifioitava, että jokainen lähetetty versio noudattaa uusimpia Playn kehittäjien ohjelmakäytäntöjä, mukaan lukien Families Self-Certified Ads SDK Programin käytäntöjä, paikallisia lakeja ja määräyksiä. Sen on myös tarjottava testisovellus.

Jos haluat ehdottaa mainos-SDK:ta ohjelmaan, jaa sille tämä hakulomake. Lomakkeen täyttäminen ei takaa, että mainos-SDK otetaan mukaan ohjelmaan. Mainos-SDK:n ei katsota kuuluvan Families Self-Certified Ads SDK ‑ohjelmaan ennen kuin se on lisätty yllä olevalle listalle. Muista tarkistaa lista aika ajoin, jotta näet mahdollisesti käyttämiesi mainos-SDK:iden itsesertifiointitilan muutokset.