Deltag i programmet for selvklassificerede annonce-SDK'er til familier

Google fokuserer på at give familier en god oplevelse i Google Play og bestræber sig på at sikre, at eventuelle annoncer, der vises til børn, er passende og overholder vores politikker. Gennemgå vores politik vedrørende annonce-SDK'er med selvklassificering til familier i Politikcenter for udviklere.

Følgende annonce-SDK'er har ved selvklassificering bekræftet, at de overholder Plays krav til Program for selvklassificerede annonce-SDK'er til familier. Hvis din apps målgruppe omfatter børn og viser annoncer ved hjælp af en annonce-SDK, skal du bruge en af de selvklassificerede annonce-SDK-versioner nedenfor.

SDK Maven Selvklassificerede versioner
AdColony

com.adcolony
sdk

4.8.0 eller nyere
Chartboost

com.chartboost
chartboost-sdk

9.1.1 eller nyere
DT Exchange SDK

com.fyber
marketplace-sdk

8.2.1 eller nyere
Google Ad Manager com.google.ads.interactive
media.v3
interactivemedia
3.19.0 eller nyere
Google Ad Manager

com.google.android.gms
play-services-pal

18.0.0 eller nyere
Google AdMob

com.google.android.gms
play-services-ads

19.0.0 eller nyere

InMobi

com.inmobi.monetization
inmobi-ads

10.1.1 eller nyere
ironSource

com.ironsource.sdk
mediationsdk

7.2.1 eller nyere
Kidoz

net.kidoz.sdk
kidoz-android-native

8.9.4 eller nyere
SuperAwesome

tv.superawesome.sdk.publ
isher
superawesome

8.4.3 eller nyere
Unity Ads

com.unity3d.ads
unity-ads

4.0.1 eller nyere
Vungle

com.vungle
publisher-sdk-android

6.10.4 eller nyere

*AppLovin har forladt programmet for selvklassificerede annonce-SDK'er til familier. AppLovin tilbyder fortsat en fantastisk annonceoplevelse til voksne brugere af apps i Google Play. Udviklere af apps til familier skal skifte til en af de selvklassificerede annonce-SDK'er til familier, der er angivet ovenfor, senest den 31. maj 2023.

Hvis din apps målgruppe kun omfatter børn og viser annoncer ved hjælp af en annonce-SDK, må du kun bruge en version af en af ovenstående annonce-SDK'er, der gennem selvklassificering er blevet en del af dette program.

Apps, der har børn og voksne i deres målgruppe, må kun bruge annonce-SDK'er uden klassificering til at vise annoncer til brugere, der ikke er børn. Apps, der har begge målgrupper, kan f.eks. implementere en neutral aldersskærm for at overholde dette krav. Apps, der ikke er beregnet til børn (f.eks. apps med indholdsklassificeringen "T" eller "MA"), eller apps, der ikke viser annoncer til børn, behøver ikke at bruge en annonce-SDK med selvklassificering til familier.

Bemærk! Det er dit ansvar at sørge for, at alle SDK'er, du implementerer i din app, overholder alle gældende politikker, lokale love og regler. Google hverken udtaler sig om eller garanterer nøjagtigheden af de informationer, som annonce-SDK'erne angiver under processen til selvklassificering.

Hvis Google bliver opmærksom på, at en selvklassificeret version af en annonce-SDK ikke overholder Google Plays krav til programmet for selvklassificerede annonce-SDK'er til familier, fjernes versionens selvklassificering fra ovenstående liste. Det anbefales, at appudviklere tjekker denne side, før de udgiver en ny app eller opdaterer en app, for at tjekke selvklassificeringsstatussen for de versioner af annonce-SDK'er, der indgår i deres apps. Overtrædelse af Play-programpolitikkerne for udviklere kan også medføre, at annonce-SDK'en fjernes fra programmet for selvklassificerede annonce-SDK'er til familier.

Brugen af annonce-SDK'er med selvklassificering er kun påkrævet, hvis du bruger tredjepartsannonce-SDK'er i din app. Følgende er tilladt uden krav om selvklassificering. Appudgivere er dog ansvarlige for alle de annoncer, der vises i deres apps. Annoncer skal være passende for alle brugere, og eventuel dataindsamling skal foregå i overensstemmelse med vores politikker for databehandling:

• Egenannoncering, inkl. krydspromovering, hvor appudgivere bruger SDK'er til at administrere krydspromoveringen af deres apps eller andre medier og merchandising, som de selv ejer
  • Direkte aftaler med annoncører og udelukkende brug af annonce-SDK'er til administration af beholdning

Hvis du bruger løsninger såsom budgivning i realtid, skal du sørge for, at alt det annoncemateriale, som skal gengives, gennemgås og klassificeres, inden det leveres til brugerne, eller at du kun samarbejder med selvklassificerede annoncekilder (se listen ovenfor).

En annonce-SDK kan angives på listen ovenfor, hvis annonce-SDK'en selvklassificerer, at den overholder alle gældende lokale love og regler samt Plays programpolitikker for udviklere, herunder politikkerne for programmet for selvklassificerede annonce-SDK'er til familier, og den giver Google tilstrækkelige oplysninger til at verificere overholdelsen af politikkerne.

Hvis en annonce-SDK skal bevare sin status som selvklassificeret annonce-SDK til familier, skal annonce-SDK'en besvare alle efterfølgende anmodninger om oplysninger inden for et rimeligt tidsrum, f.eks. ved at indsende nye versioner ved hjælp af denne formular; ved at selvklassificere, at alle indsendte versioner overholder de nyeste programpolitikker for udviklere i Play, herunder programmet for selvklassificerede annonce-SDK'er til familier, samt lokale love og regler; og ved at stille en testapp til rådighed.

Hvis du gerne vil have, at en annonce-SDK kommer i betragtning til dette program, kan du dele denne formular til tilkendegivelse af interesse. Udfyldelse af formularen garanterer ikke, at en annonce-SDK bliver en del af programmet. En annonce-SDK betragtes ikke som en del af Program for selvklassificerede annonce-SDK'er til familier, før den er føjet til listen ovenfor. Sørg for at tjekke denne liste med jævne mellemrum for at se, om de annonce-SDK'er, du bruger, har skiftet selvklassificeringsstatus.