Se arrangementene dine

Merk: Foreløpig er funksjonene som er beskrevet på denne siden, bare tilgjengelige for utvalgte Play-partnere.

På Kampanjeinnhold-siden finnes det flere tabeller som gir en oversikt over alle arrangementene dine. Der kan du raskt se arrangementenes status og viktig informasjon, for eksempel land, start- og sluttdato og prioritetsnivå:
  • Arrangementer med kampanjeinnhold: inneholder utkast til eller publiserte arrangementer
  • Tabell for avviste arrangementer: inneholder arrangementer som er gjennomgått og avvist.
    • Hvis arrangementet ditt blir avvist, får du et avvisningsvarsel med årsaken til avgjørelsen i Play-konsollen.
  • Tidligere arrangementer: inneholder utløpte eller avlyste arrangementer