Se dine events

Bemærk! Funktionerne, der er beskrevet på denne side, er i øjeblikket kun tilgængelige for udvalgte Play-partnere.

Siden for kampagneindhold har flere tabeller, der giver et overblik over alle dine events, så du hurtigt kan se status for events og vigtige oplysninger som f.eks. lande, start-/slutdato og prioritetsniveau:
  • Events med kampagneindhold: Indeholder udkast og udgivne events
  • Tabel over afviste events: Indeholder events, der er blevet gennemgået og afvist
    • Hvis din kampagne afvises, får du en meddelelse om, at den er afvist, samt en begrundelse for afvisningen i Play Console.
  • Tidligere events: Indeholder udløbne eller annullerede events