Evaluer effektiviteten af dit promoveringsindhold

Bemærk! Promoveringsindhold er tilgængeligt for apps, der opfylder vores kriterier for kvalifikation til udvidede vækstværktøjer.

Du kan bruge rapporter i Play Console til at evaluere, hvor effektivt dit promoveringsindhold har været i forhold til forskellige brugertyper i Google Play. Disse data kan hjælpe dig med at registrere effekten af dine events, få indblik i, hvad der fungerer godt i forbindelse med din målgruppe, og danne grundlag for fremtidige planer.

Følg dette link for at få flere oplysninger om promovering af events, tilbud og salg i apps og spil med promoveringsindhold.

Bemærk! Promoveringsindhold er kun tilgængeligt for et begrænset antal udviklere. Hvis du er interesseret i at deltage, skal du kontakte din administrator for Forretningsudvikling i Google Play.

Gå til rapportering om kampagneindhold

Gå til siden Rapporter om kampagneindhold, eller gå til den valgte app, hvorefter du i menuen til venstre skal vælge Skab vækst > Effektivitet i Butik > Rapporter om kampagneindhold.

Konfigurer din rapport

Klik på Event for at vælge, hvilket promoveringsindhold du vil generere data for. Du kan gøre det nemmere at finde en bestemt event ved at filtrere denne liste efter eventtype, søge efter et navn og sortere events alfabetisk eller efter startdato.

Når du har valgt en event, skal du klikke på Se for at vælge, hvilken metric du vil se:

• Dagligt: Denne metric viser de data, der blev genereret af brugere hver dag, mens din kampagne kørte.
  • Samlet (altid): Denne metric viser det samlede daglige antal fra kampagnens startdato. Den viser det samlede antal brugere, der har interageret med din event. Denne metric er tilgængelig for alle events, der kører i op til 28 dage.
  • Samlet (løbende over 28 dage): Denne metric viser det samlede tal for hver dato i de foregående 28 dage. Denne metric er tilgængelig for alle events og tilbud, der kører i mere end 28 dage, bl.a. dem, som kører på ubestemt tid.

Klik på Land for at filtrere din rapport efter bestemte lande eller regioner, som du er interesseret i. Hvis du vælger lande eller regioner, hvor din event ikke var tilgængelig, får du vist en advarsel.

Evaluer dine data

Vigtige ting, du skal være opmærksom på:

• Dataene i denne rapport er tilgængelige fra den 8. september 2021. Events, der er afsluttet før denne dato, kan ikke ses. Events, der startede før denne dato, får ufuldstændige data.
  • Denne rapport omfatter brugere, men ikke eksponeringer. Hvis en bruger får vist ét af dine kort med promoveringsindhold tre gange på en enkelt dag, bliver vedkommende derfor registreret som en enkelt passiv bruger for den pågældende dag. Det samme gælder visning af akkumulerede metrics. Hvis brugeren har åbnet din app flere gange i løbet af eventen via promoveringsindholdet, registreres vedkommende kun som én konverterende bruger. Dette giver dig mulighed for nemt at få indblik i, hvor mange unikke brugere din kampagne har påvirket.
  • Der er to primære typer af enheder med promoveringsindhold, som vises i Google Play: Dem, som indeholder en tydelig opfordring til handling med en knap til at åbne, installere eller opdatere din app, og dem uden en knap eller med meddelelsen "Få flere oplysninger" og et link til infosiden for din event. Disse rapporter indeholder kun data om enheder, hvor opfordringen til handling er til stede, bl.a. infosiden for din event. Dette gør det muligt at rapportere om en nyttig konverteringsrate, som du kan optimere til, og at fokusere på resultaterne for din app.

Oversigter

De første diagrammer i rapporten giver dig en oversigt over effektiviteten af din event. De omfatter:

• Passive brugere: Antallet af brugere i Google Play, der har set et kort eller en infoside for din kampagne. Husk, at det kun er kort, hvor knapperne Åbn, Opdater eller Installer vises, der tælles med.
  • Konverterende brugere: Antallet af brugere, der konverterer ved at klikke på knappen Åbn, Opdater eller Installer i din event.
  • Konverteringsrate: Andelen af passive brugere, der konverterer (konverterende brugere/passive brugere).

Eventens effektivitet

Brugerne kan få vist forskellige knapper på kortet og infosiden for din kampagne, afhængigt af om de har installeret din app:

• En bruger, der ikke har installeret din app, får vist knappen Installer.
  • En bruger, der har en gammel version af din app, får vist knappen Opdater.
  • En bruger, der har den nyeste version af din app på sin enhed, får vist knappen Åbn eller Afspil.

Tabellen over eventeffektivitet viser, hvor godt din event har klaret sig for hver af disse tre brugertyper, og den giver dig indblik i, hvordan den er udslagsgivende for din brugeranskaffelse og brugerengagementet. I tabellen kan du klikke videre til en detaljeret oversigt pr. dag og pr. land for hver af disse brugertyper.

Lande/regioner

Evaluer, hvordan din event har klaret sig i forskellige lande og regioner, ved at sammenligne konverterende brugere og konverteringsrater pr. land. Disse oplysninger kan også findes for hver brugertype ved at klikke videre fra tabellen over eventens effektivitet ovenfor.