Om promoveringsindhold

Bemærk! Promoveringsindhold er tilgængeligt for apps, der opfylder vores kriterier for kvalifikation til udvidede vækstværktøjer.

Promoveringsindhold er en selvkørende merchandisingenhed i Google Play, der viser nyt og rettidigt indhold som f.eks. særtilbud, tidsbegrænsede events og store opdateringer af funktioner eller indhold. Der findes forskellige typer promoveringsindhold, som alle kan hjælpe dig med at gøre følgende:

• Engager brugere uden for din app.
  • Tilskynd brugerne til at åbne eller geninstallere din app.
  • Tilskynd brugerne til at benytte sig af et tilbud, f.eks. en rabat på en vare, udsalg i hele butikken eller et særtilbud til førstegangsbrugere.
  • Giv nye brugere lyst til at downloade din titel.

Promoveringsindhold vises i Google Play Butik. Dette omfatter fanerne Apps eller Spil, fanen Events under fanen Spil, søgeresultater og profilsiden i Play Butik samt i forbindelse med tilbud på den særlige fane Tilbud i udvalgte geografiske områder. De fleste platforme er globalt tilgængelige med undtagelse af fanen Events, der kun er tilgængelig for spil i Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Hongkong, Indien, Indonesien, Italien, Japan, Mexico, Rusland, Storbritannien, Sydkorea, Taiwan, Tyrkiet, Tyskland og USA.

Typer af promoveringsindhold

Læs følgende beskrivelse, før du opretter dit kort med promoveringsindhold, og vælg den korrekte type. Valg af den rette type promoveringsindhold er en del af vores retningslinjer for indhold. Promoveringsindhold, der er fejlklassificeret, vil derfor have begrænset rækkevidde og effekt.

• Tilbud: Tilbud er rabatter, ekstra værdi, varer til 0 kr. (gratis bonusser) eller prøveperioder på abonnementer, som dine brugere kan være interesseret i. Det kan være digitale varer, der administreres via Google Plays faktureringssystem, digitale varer til 0 kr., der administreres via dine egne systemer, eller fysiske varer og tjenester. Du kan få flere oplysninger i retningslinjerne for kvalifikation til tilbud. Eksempler:
    • Rabatter: Rabatter kan anvendes ved individuelle varer, i kategorier eller for hele din butik. Du kan tilbyde en rabatprocent eller en fast rabat. Du kan f.eks. tilbyde "20 % rabat på din første ordre" eller "50 kr. i rabat på alle sko".
    • Ekstra værdi: Ekstra værdi er inkrementelle værditilføjelser eller pakker. Du kan f.eks. tilbyde "Få 50 juveler, når du køber 20", "5 liv inkluderet i et hvilket som helst køb", "Få en startpakke for 49,99 kr. – normalpris 200 kr.".
    • Varer til 0 kr. eller gratis bonusser: Du kan tilbyde varer med en pris på 0 kr., f.eks. et tidsbegrænset kostume, der kun kan bruges i spillet i en weekend. Det er en fantastisk måde til at få folk til at prøve dit produkt eller din tjeneste på, inden de beslutter sig for at betale for det.
    • Prøveabonnementer: Prøveabonnementer er en god måde at få folk til at tilmelde sig en abonnementstjeneste på. Du kan tilbyde en gratis prøveperiode eller en lavere introduktionspris. Du kan f.eks. tilbyde en gratis prøveperiode på 7 dage til din abonnementstjeneste eller 50 % rabat på den første måned af dit abonnement.

• Tidsbegrænsede events: Tidsbegrænsede øjeblikke, der ikke er tilbud, og som finder sted i din app eller dit spil, f.eks. events i realtid, konkurrencer og særlige events. Eksempler på tidsbegrænsede events:
    • Realtid: Disse events foregår i realtid, og alle brugerne kan opleve dem på samme tid. Du kan f.eks. afholde en livestreaming af en sportsbegivenhed eller prisuddeling.
    • Konkurrencer eller udfordringer: Disse events giver brugerne mulighed for at konkurrere om bonusser og rangeringer eller at opnå et bestemt mål. Du kan f.eks. afholde en konkurrence om det bedste brugergenererede indhold eller en turnering, der har til formål at finde den bedste spiller i dit spil.
    • Særlige events: Events, der ikke passer ind i de andre kategorier. Du kan f.eks. afholde en crossover-event med et andet spil eller en anden app, eller du kan udgive et produkt eller en funktion, som kun er tilgængelig i en begrænset periode.

• Store opdateringer: Disse opdateringer omfatter væsentlige nye funktioner eller væsentligt nyt indhold. En stor opdatering af et spil kan f.eks. være tilføjelsen af en ny spiltilstand eller et nyt niveau.
    • Nye funktioner og meddelelser: Disse opdateringer omfatter nye egenskaber eller ny funktionalitet samt vigtige meddelelser. En opdatering til en app til et socialt medie kan f.eks. tilføje en ny måde at dele indhold på eller annoncere et nyt partnerskab.
    • Nyt indhold: Disse opdateringer omfatter nyt indhold, som enten er oprettet for nylig, eller som for nylig er gjort tilgængeligt i appen. Det kan f.eks. være en opdatering til en streamingapp, som tilføjer nye film eller tv-serier, eller til en spilapp, som tilføjer nye baner, karakterer eller battle passes.
    • Meddelelser om forhåndsregistrering: Disse opdateringer sendes til brugere, der har forhåndsregistreret sig til et spil. De informerer brugerne om nyt indhold, instant-app-demoer, status for bonusser ved milepæle eller meddelelser om global udgivelse.