Google Play kontakter udviklere via telefon

I juni 2022 begynder Google Play at kontakte udvalgte udviklere via det telefonnummer, de har angivet i Play Console, for at stille dem spørgsmål om deres apps.

Om denne ændring

Denne ændring har til formål at beskytte Google Play-brugerne. Her er, hvad du skal vide, hvis du bliver kontaktet:

• Før du kontaktes pr. telefon, modtager du en mail, der informerer dig om, at du vil modtage et opkald fra Google Play.
  • Hvis du har en afventende appopdatering, når du modtager denne mail, kan gennemgangen af appen blive udskudt til efter telefonopkaldet.
  • Opfølgende opkald kan være nødvendige