Google Play contacta amb els desenvolupadors per telèfon

A partir del juny de 2022, Google Play començarà a contactar amb determinats desenvolupadors mitjançant el número de telèfon que han proporcionat a Play Console per fer preguntes sobre la seva aplicació.

Més informació sobre aquest canvi

Aquest canvi té com a objectiu garantir la seguretat dels usuaris de Google Play. Si ens posem en contacte amb tu, has de saber el següent:

• Abans que contactem amb tu per telèfon, t'enviarem un correu electrònic per informar-te que rebràs una trucada de Google Play.
  • Si tens una actualització de l'aplicació pendent quan rebis el correu electrònic, és possible que la revisió es retardi fins després de la trucada.
  • És possible que calgui fer un seguiment.