Systeemservices

Systeemservices zijn vooraf geïnstalleerde software die kernfuncties van het systeem ondersteunen.

Providers, system-on-chip-leveranciers (SOC) of Original Equipment Manufacturers (OEM's) die vooraf geïnstalleerde of gebundelde apps hebben, kunnen inloggen en de details in het Partnercentrum bekijken om te bepalen of hun software in aanmerking komt als systeemservices en een vrijstelling aan te vragen.