Järjestelmäpalvelut

Järjestelmäpalvelut ovat esiasennettuja ohjelmistoja ja ne tukevat järjestelmän ydintoimintoja.

Operaattorit, järjestelmäpiirien (SoC) toimittajat tai alkuperäiset laitevalmistajat (OEM:t), joilla on valmiiksi asennettuja tai pakettisovelluksia, voivat kirjautua Yhteistyökumppanikeskukseen, tarkistaa sieltä, katsotaanko niiden ohjelmistot järjestelmäpalveluiksi, ja pyytää sitten vapautusta.