Serveis del sistema

Els serveis del sistema són els programes preinstal·lats i admeten les funcions bàsiques del sistema.

Els operadors, els proveïdors de sistemes monoxip (SOC) o els fabricants d'equips originals (OEM) que tinguin aplicacions preinstal·lades o agrupades poden iniciar la sessió i consultar els detalls al Centre per a partners per determinar si el seu programari compleix els requisits com a serveis del sistema per sol·licitar una exempció.