Kloautomatspel online

Kloautomater (kallas även klomaskin) finns vanligtvis i arkader och är utrustade med en mekanisk greppanordning som spelaren ska manövrera för att plocka upp ett pris. I kloautomatspel online styr spelaren klon via en app (med hjälp av appen fjärrstyrs spelet i en fysisk klomaskin i en arkad).

Efter att provdriften av appar för kloautomatspel online i Japan har slutförts aktiverar Google Play kloautomatspel online globalt i enlighet med gällande lagar och på ett sätt som främjar en säker och rolig upplevelse för användarna. I den här artikeln får du en översikt över deklarationsprocessen som utvecklare måste följa för att kunna publicera en app för kloautomatspel online på Google Play.

För utvecklare

Så här publicerar du en app för kloautomatspel online på Google Play:

1. Läs igenom och godkänn användarvillkoren i det här deklarationsformuläret.
  2. Fyll i och skicka in detta deklarationsformulär.
  3. Följ anvisningarna nedan beroende på om appen redan är tillgänglig på Google Play:
    • Befintlig app: Om din app för kloautomatspel online distribueras på Google Play vid deklarationstillfället måste du uppdatera inställningarna för appen på Play Console om så krävs för att följa användarvillkoren.
    • Ny app: Om din app för kloautomatspel online inte distribueras på Google Play vid deklarationstillfället kan du kanske publicera den först efter att deklarationen har godkänts.
  4. Se till att ditt utvecklarkonto på Google Play har god status och följ Google Plays programpolicy för utvecklare.

Google granskar ditt deklarationsformulär och statusen för ditt utvecklarkonto när du skickar in formuläret. Vi meddelar dig om resultatet inom fem arbetsdagar.

Om vi fastställer att appen bryter mot deklarationskraven ovan kan Google vidta tvingande åtgärder mot appen, inbegripet men inte begränsat till att appen stängs av från Google Play och/eller att utvecklarkontot avslutas.