Verkkokourapelit

Kourapeliä pelataan yleensä pelihalleissa, ja siinä on mekaaninen koura, jota liikuttamalla pelaajat yrittävät napata palkinnon. Verkkokourapelissä pelaaja ohjaa kouraa sovelluksen kautta (sovelluksella voi etäohjata oikeassa pelihallissa olevaa fyysistä kourapelikonetta.). Google Play toteuttaa pilottiohjelman mahdollistaakseen verkkokourapelit tavalla, joka takaa käyttäjille turvallisen ja viihtyisän kokemuksen.

Tässä artikkelissa tutustutaan rajoitetun ajan pilottiohjelmaan, joka mahdollistaa verkkokourapelisovellusten jakelun Google Playssa Japanissa. Jotta verkkokourapelisovellus voidaan hyväksyä pilottiin, sen on saatava kuluttajien turvallisuuden takaava sertifiointi (lisätietoa alla) alalla toimivalta organisaatiolta, jonka Google on tunnustanut Play Industry Partneriksi. Artikkelissa kerrotaan myös, miten voit hakea Industry Partner ‑statusta pilottiohjelmassa ja miten tunnustamme Industry Partnerit.

Kehittäjille

Google Play järjestää 11.7.2022–11.7.2023 pilottiohjelman, jonka avulla verkkokourapelisovelluksia voi jaella Google Playssa Japanissa. Pilottiin osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Jotta kehittäjä voi osallistua pilottiin, hänen on saatava sertifiointi alalla toimivalta organisaatiolta, jonka Google on nimennyt Play Industry Partneriksi.

Osallistuminen

Tähän pilottiohjelmaan osallistuminen edellyttää, että kehittäjät

1. saavat ja esittävät Google Play Industry Partnerin myöntämän sertifioinnin
  2. täyttävät ja lähettävät Google Playn pilottiohjelman verkkokourapelisovellusten lomake .
  3. hyväksyvät hakemuslomakkeessa mainitut pilottiohjelman käyttöehdot.
  4. huolehtivat Google Play ‐kehittäjätilinsä maineesta.

Google tarkastaa hakemuslomakkeet ja ilmoittaa valinnasta ehdot täyttäville hakijoille viiden arkipäivän kuluessa lomakkeen lähettämisestä.

Google seuraa säännöllisesti käynnissä olevan pilottiohjelman toimivuutta, kuten

• sitä, miten pilottiin osallistuvat sovellukset noudattavat sen ehtoja
  • sitä, miten tehokkaasti Google Play Industry Partner hallinnoi ja valvoo pilottiin osallistuvia kehittäjiä
  • pilottiin osallistuvien sovellusten käyttökokemuksia ja palautteita.

Aiemmin lisätyt verkkokourapelisovellukset

Varmistaaksemme, että tällä hetkellä Google Playssa olevilla verkkokourapelisovelluksilla on riittävästi aikaa harkita pilottiohjelmaan hakemista ja saada sertifiointi Googlen tunnustamalta Industry Partnerilta, annamme rahapelitoimintaa, pelejä ja kilpailuja koskevaan käytäntöön siirtymiseen kolme kuukautta aikaa siihen asti, kun pilottiohjelma alkaa virallisesti 11.7.2022.

Play Industry Partnerit

Tunnustamme Japanissa verkkokourapelialalla toimivat peliorganisaatiot Play Industry Partnereiksi, jos kyseisillä organisaatioilla on vakaa organisaatiorakenne ja tehokkaat käyttäjäturvallisuustoimet ja ne ovat osoittaneet kykynsä noudattaa hakuprosessia.

Otamme huomioon useita tekijöitä arvioidessamme, tunnustetaanko alalla toimiva organisaatio Industry Partneriksi. Esimerkkejä:

• Organisaation hallinto ja sisäinen valvonta
  • Alalla toimivan organisaation sertifiointikäytännöt ja ‐prosessit, myös kehittäjien osallistumisohjeet
  • Miten alalla toimiva organisaatio valvoo kyseisten ohjeiden noudattamista (esim. tarkastamalla säännöllisesti, että kehittäjäjäsenet noudattavat niitä)
  • Alalla toimivan organisaation maine paikallisten kuluttajansuoja-, säätely- ja lainvalvontaviranomaisten näkökulmasta

Tällä hetkellä tunnustamme seuraavat alalla toimivat organisaatiot Google Play Industry Partnereiksi:

Organisaatio Pelityyppi Maa
Japan Online Crane Game Industrialist Association (JOCA) Verkkokourapelit Japani

Industry Partner ‐statuksen hakeminen

Jos olet alalla toimivan organisaation valtuutettu edustaja ja haluat hakea Industry Partner ‑statusta verkkokourapelien pilottiohjelman kautta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Play Industry Partner ‐statuksen peruminen

Pilottiohjelmaan sisältyy odotus siitä, että Play Industry Partnerit luovat ja ylläpitävät käyttäjäturvallisuusohjeita tehokkaasti tavalla, joka on esitetty Googlelle hakemuksessa. Jos Play Industry Partner ei vastaa tähän odotukseen johdonmukaisesti, esimerkiksi jos se asettaa käyttäjien turvallisuuden todelliseen tai mahdolliseen vaaraan, Google voi pyytää, että kyseinen Play Industry Partner korjaa ongelman. Tarvittaessa Google voi myös perua Play Industry Partner ‐statuksen ilmoittamalla asiasta kohtuullisesti etukäteen. Jos Play Industry Partner ‐status perutaan, Google luo asianmukaisen siirtymäsuunnitelman yhdessä mukana olevien kehittäjien kanssa.