Verkkokourapelit

Kourapeliä pelataan yleensä pelihalleissa, ja siinä on mekaaninen koura, jota liikuttamalla pelaajat yrittävät napata palkinnon. Verkkokourapelissä (OCG) pelaaja ohjaa kouraa sovelluksen kautta (sovelluksella voi etäohjata oikeassa pelihallissa olevaa fyysistä kourapelikonetta.).

Japanin OCG-sovellusten Pilottiohjelman päättymisen jälkeen Google Play mahdollistaa verkkokourapelit maailmanlaajuisesti sovellettavien lakien mukaisesti tavalla, joka tarjoaa käyttäjille turvallisen ja viihtyisän kokemuksen. Tässä artikkelissa tutustutaan ilmoitusprosessiin, jota kehittäjien on seurattava OCG-sovelluksensa lisäämiseksi Google Playhin.

Kehittäjät

Näin voit lisätä OCG-sovelluksen Google Playhin:

1. Lue ja hyväksy käyttöehdot tällä ilmoituslomakkeella.
  2. Täytä ja lähetä tämä ilmoituslomake.
  3. Seuraa alla olevia ohjeita riippuen siitä, oletko jo saatavilla Google Playssa:
    • Aiemmin julkaistu sovellus: Jos OCG-sovellusta jaellaan Google Playssa ilmoitushetkellä, sinun täytyy tarvittaessa päivittää OCG-sovelluksen asetukset Play Consolessa käyttöehtojen noudattamiseksi.
    • Uusi sovellus: Jos OCG-sovellustasi ei tällä hetkellä jaella Google Playssa ilmoitushetkellä, voit ehkä julkaista OCG-sovelluksesi vasta vahvistuksen hyväksymisen jälkeen.
  4. Varmista, että sinulla on Google Play ‐kehittäjätili ja se on kaikkien Google Play ‐kehittäjien ohjelmakäytäntöjen mukainen.

Google tarkastaa lähettämäsi ilmoituslomakkeen ja kehittäjätilin tilan. Ilmoitamme sinulle tuloksesta viiden arkipäivän kuluessa.

Jos sovelluksen todetaan rikkovan yllä mainittuja ilmoitusvaatimuksia, huomaa, että Google voi ryhtyä toimenpiteisiin sovellustasi vastaan, esimerkiksi jäädyttää sovelluksen Google Playsta ja/tai sulkea kehittäjätilisi.