Informasjon om nylig innførte internasjonale sanksjoner for Play-utviklere

Situasjonen er i stadig utvikling, og vi oppfordrer deg til å komme tilbake til denne siden for å se den nyeste informasjonen.

Vanlige spørsmål

Hva gjør Google Play når det gjelder brukere i regioner som er sanksjonert, inkludert Krim, den såkalte Folkerepublikken Donetsk (DNR) og Folkerepublikken Lugansk (LNR)?

Vi jobber grundig for å overholde alle gjeldende sanksjoner og lover om handelskontroll, og vi holder oss oppdatert om den nyeste informasjonen. Brukere i berørte regioner kan fortsatt bruke Google Play, inkludert å laste ned kostnadsfrie apper, men de kan ikke kjøpe noe.

Har brukere tilgang til tidligere nedlastede apper og kjøp i apper hvis de bor i en region som er sanksjonert?

Brukere skal fortsatt ha tilgang til innhold de allerede har lastet ned eller kjøpt via Google Play.

Hva skjer med abonnementene til brukere som bor i en region som er sanksjonert?

Når faktureringssyklusen er over, blir brukernes abonnementer avsluttet.

Det er innført sanksjoner mot banken min, eller banken har suspendert forretningsvirksomheten. Hvordan får jeg inntektene mine?

Hvis du har problemer med å motta betalinger, anbefaler vi at du bruker en alternativ betalingsmåte, for eksempel en konto i en annen bank eller en e-lommebok som godtar betalinger. Du kan se etter alternative betalingsmåter ved å legge til en ny betalingsmåte i kontoen din. Når betalingsmåten er oppdatert, får du inntektene dine i den neste betalingssyklusen.

Relatert innhold

Du finner informasjon om faktureringssystemet for Google Play i Russland i denne brukerstøtteartikkelen.