Oplysninger om de nyligt vedtagne internationale sanktioner for Play-udviklere

Situationen ændrer sig hele tiden, og vi opfordrer dig til at holde dig opdateret om seneste nyt på denne side.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Google Plays tilgang i forbindelse med brugere i områder, der er underlagt sanktioner, herunder Krim samt de såkaldte republikker DNR (Folkerepublikken Donetsk) og LNR (Folkerepublikken Lugansk)?

Vi er forpligtet til at overholde alle gældende sanktioner og handelslove, og vi fortsætter med at følge med i den seneste vejledning. Brugere i de berørte områder kan stadig bruge Google Play, herunder til at downloade gratis apps, men de kan ikke foretage køb.

Kan brugere tilgå tidligere downloadede apps og tidligere køb i apps, hvis de bor i et område, der er underlagt sanktioner?

Brugere bør stadig kunne tilgå indhold, de tidligere har downloadet eller købt via Google Play.

Hvad sker der med et abonnement, hvis brugeren kommer fra et område, der er underlagt sanktioner?

Brugerens abonnement opsiges ved udgangen af faktureringsperioden.

Min bank er blevet underlagt sanktioner eller har suspenderet driften. Hvordan kan jeg få min indtjening?

Hvis du har problemer med at modtage betalinger, anbefaler vi, at du bruger en alternativ betalingsmetode som f.eks. en konto hos en anden bank eller en elektroniske pung, der kan udbetales til. Du kan se alternative betalingsmetoder ved at føje en ny betalingsmetode til din konto. Når betalingsmetoden er opdateret, modtager du din indtjening i den kommende betalingsperiode.

Relateret indhold

Se denne artikel i Hjælp for at få flere oplysninger om Google Plays faktureringssystem i Rusland.