Informació relacionada amb les sancions internacionals aplicades fa poc a desenvolupadors de Play

Com que la situació evoluciona ràpidament, et recomanem que tornis a aquesta pàgina per consultar la informació més recent.

Preguntes més freqüents

Com gestiona Google Play la situació dels usuaris que es troben en regions sancionades, incloses la regió de Crimea i les denominades República Popular de Donetsk (RPD) i República Popular de Lugansk (RPL)?

Ens comprometem a complir la legislació i les sancions comercials aplicables, així com a estar al corrent de les directrius més recents. Els usuaris que es trobin a les regions afectades podran continuar utilitzant Google Play i fins i tot baixar-ne aplicacions gratuïtes, entre altres funcions, però no hi podran fer compres.

Els usuaris podran continuar accedint a les compres fetes des d'aplicacions i a les aplicacions baixades anteriorment si viuen en una regió sancionada?

Els usuaris haurien de poder continuar accedint al contingut baixat o comprat anteriorment a través de Google Play.

Què passarà amb la subscripció si l'usuari es troba en una regió sancionada?

Quan finalitzi el cicle de facturació, les subscripcions dels usuaris es cancel·laran.

El meu banc ha estat sancionat o ha suspès les seves operacions. Com puc rebre els meus guanys?

Si tens problemes per rebre pagaments, et recomanem que utilitzis una altra forma de pagament, com ara un compte d'un altre banc o una cartera electrònica que accepti pagaments. Afegeix una altra forma de pagament al compte per veure altres opcions de què disposes. Quan la forma de pagament estigui actualitzada, hi rebràs els teus guanys en el cicle de pagament següent.

Contingut relacionat

Per obtenir informació sobre el sistema de facturació de Google Play a Rússia, consulta aquest article del Centre d'ajuda.