Tilbyd apps, produkter i apps og abonnementer i flere valutaer

Hvis du befinder dig et sted, hvor sælgerregistrering understøttes, kan du tilbyde apps, produkter i apps og abonnementer i forskellige valutaer via Play Console.

Hvis du gør en app tilgængelig i et land, hvor den lokale valuta understøttes, ser kunder i Google Play salgsprisen for appen i den pågældende valuta. Kunderne debiteres i deres lokale valuta, men betalinger udstedes i den valuta, der stemmer overens med din betalingsprofil.

Angiv priser for din app, dine produkter i apps og dine abonnementer

Du kan se, hvordan du konfigurerer og ændrer prisen på apps, produkter i apps og abonnementer, ved at gå til Angiv din apps priser.

Betalinger

Betalinger indsættes på din bankkonto i den valuta, der er angivet i din betalingsprofil. Du kan hverken vælge betalingsvalutaen eller modtage betaling i en anden valuta end den, der er tilknyttet din Google-konto eller din lokale bankkonto.

På siden Ordrestyring kan du se, hvilken valuta køberen brugte til at betale for appen og køb i appen. Hvis ordrens valuta ikke matcher din betalingsprofil, konverterer Google værdien til din valuta. Betalinger for ordrer, der afgives i lokale valutaer, følger din normale betalingsplan.

Valutakurser

Google bruger valutakursen fra det tidspunkt, hvor ordren afgives, til at konvertere salg, der behandles i købers valuta, til den angivne valuta på din Google-konto.

Denne kurs opdateres løbende dagen igennem, og konverteringen sker, hver gang der opkræves betaling for en ordre. Vekselkursen fremgår af din ordrekvittering for hver app.

Refusioner

Ved ordrer, der afgives i køberens lokale valuta, udstedes alle refusioner i samme valuta som ordren, og ændringer i vekselkursen påvirker ikke refusionsbeløbet. Det samlede refusionsbeløb sendes til din kundes betalingskort i vedkommendes lokale valuta. Eventuelle debiteringer på din betalingsprofil fra tilbageførsler konverteres til den kurs, som blev anvendt på det tidspunkt, hvor ordren blev afgivet.

Du kan få flere oplysninger ved at læse om refusioner og opsigelser.

Understøttelse af lokal valuta

Når Google tilføjer understøttelse af en ny købervaluta i et land, hvor du allerede distribuerer din app, genererer vi automatisk en pris for din app og dine produkter i appen baseret på din standardpris, den aktuelle valutakurs og lokalt relevante prismønstre.

Du kan gennemgå din apps priser på siden App-priser (Tjen penge > Produkter > App-priser) i Play Console.

I forbindelse med abonnementer genererer vi automatisk en pris for dit abonnement baseret på den pris, du har angivet for "Nye lande/områder". Hvis du har valgt ikke at gøre dit basisabonnement eller tilbud tilgængeligt under "Nye lande/områder", vil dit abonnement ikke være tilgængeligt i dette nye land.  Sådan gør du:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Abonnementer (Tjen penge > Produkter > Abonnementer).
  2. Ud for det abonnement, du vil redigere, skal du klikke på højrepilen for at se oplysningerne om abonnementet.
  3. Under "Basisabonnementer og tilbud" skal du klikke på højrepilen ud for det basisabonnement, du vil redigere.
  4. Klik på Administrer tilgængelighed i lande/områder i sektionen "Pris og tilgængelighed".
  5. Rul ned til "Andre lande/områder".
  6. Klik på pilen for at udvide listen, og markér eller fjern derefter markeringen i afkrydsningsfeltet for Nye lande/områder.
  7. Klik på Anvend.
  8. Klik på Gem ændringer.