Oferir aplicacions en diverses monedes

Si ets en una ubicació que admet el registre de comerciants, pots oferir aplicacions en diverses monedes mitjançant Play Console.

Si fas que una aplicació estigui disponible en una ubicació que admet una moneda local, els clients de Google Play veuran l'aplicació en aquesta moneda. Als clients se'ls cobrarà en la seva moneda local, però el pagament s'emetrà en la moneda definida al teu compte de Play Console.

Establir preus per a les aplicacions i per als productes de compra en aplicacions

Per obtenir informació sobre com establir i modificar els preus d'una aplicació i de productes de compra a l'aplicació, consulta la secció Establir els preus i la distribució de les aplicacions.

Pagament

El pagament s'emetrà al teu compte bancari en la moneda del perfil de pagaments. No pots seleccionar la moneda de pagament ni rebre pagaments en una moneda diferent de la que tinguis associada al compte de Google o de la del teu compte bancari local.

A la pàgina de comandes del teu compte veuràs la moneda en què ha pagat el comprador. Si la moneda de la comanda no coincideix amb la del teu perfil de pagaments, Google convertirà l'import a la teva moneda. El pagament de les comandes que es facin en les monedes locals s'emetrà segons el calendari de pagaments habitual.

Tipus de canvi

Google utilitza el tipus de canvi actual en el moment de fer la comanda per convertir les vendes processades en la moneda del comprador a la moneda del teu compte de Google.

Aquest tipus de canvi es modifica al llarg del dia, i la conversió es fa cada vegada que es cobra una comanda. Veuràs el tipus de canvi al rebut de comanda de cada aplicació.

Reembossaments

En el cas de les comandes que es facin en la moneda local del comprador, tots els reembossaments que s'emetin es faran en la mateixa moneda que la comanda, i encara que els tipus de canvi variïn, l'import del reembossament no es modificarà. La suma total del reembossament s'enviarà en la moneda local del client a la seva targeta de crèdit o de dèbit. En el cas dels dèbits que s'apliquin al teu compte de pagaments per retrocessions, també es farà servir el tipus de canvi del moment en què es va fer la comanda.

Per obtenir més informació sobre aquest procés, llegeix l'article sobre reembossaments i cancel·lacions.

Compatibilitat amb la moneda local

Quan Google admeti una moneda de compra nova en un país en què ja distribueixis l'aplicació, generarem un preu per a l'aplicació de manera automàtica, basant-nos en el preu predeterminat de l'aplicació, en el tipus de canvi actual i en els patrons de preus locals pertinents.

Pots revisar els preus de l'aplicació a la pàgina Preus i distribució.