Ei-aktiivisten kehittäjätilien sulkeminen

Google Play ‑kehittäjätilit on tarkoitettu kehittäjille, jotka julkaisevat sovelluksia ja ylläpitävät niitä aktiivisesti. Ei-aktiiviset kehittäjätilit suljetaan, eikä rekisteröitymismaksua palauteta.

Milloin kehittäjätili muuttuu ei-aktiiviseksi?

Näiden ehtojen perusteella voidaan määrittää, onko kehittäjätili aktiivinen.

Ei-aktiivinen kehittäjätili, jolla ei ole sovelluksia

• Kehittäjätili on luotu yli vuosi sitten.
  • Kehittäjätililtä ei ole koskaan lähetetty sovellusta tarkistettavaksi.

Ei-aktiivinen kehittäjätili, jolla on sovelluksia

• Kehittäjätili on luotu yli vuosi sitten.
  • Kaikkia tilillä julkaistuja sovelluksia (mukaan lukien julkiset, poistetut ja jäädytetyt sovellukset) on asennettu yhteensä alle 1 000 kertaa.
  • Play-kehittäjätilin puhelinnumeroa ja yhteyssähköpostiosoitetta ei ole todennettu.
  • Kehittäjätilillä ei ole käytetty Play Consolea 180 viime päivän aikana.

Mitä tapahtuu, kun kehittäjätilini muuttuu ei-aktiiviseksi?

Jos kehittäjätili täyttää jommatkummat edellä mainituista ehdoista, se merkitään suljettavaksi, koska se ei ole ollut aktiivinen. Kun näin tapahtuu, tilin omistajalle lähetetään sähköposti, jossa kerrotaan, että kehittäjätili suljetaan pian. Tämä ilmoitetaan selkeästi myös Play Consolessa.

Sähköpostissa kerrotaan, miten voit säilyttää kehittäjätilisi ja mihin mennessä nämä vaiheet on suoritettava. Jos et noudata ohjeita, kehittäjätilisi suljetaan pysyvästi eikä rekisteröitymismaksua palauteta.

Muistutusviestit lähetetään 60, 30 ja 7 päivää ennen sulkemista.

Miten voin estää kehittäjätilini sulkemisen?

Jos aiot julkaista tai ylläpitää sovelluksia tulevaisuudessa, estä tilisi sulkeminen tekemällä molemmat seuraavista tehtävistä:

1. Vahvista yhteystietosi:
    1. Kirjaudu Play Consoleen.
    2. Siirry Tilin tiedot ‑sivulle (Kaikki sovellukset> Tilin tiedot) ja todenna sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
    3. Klikkaa Tallenna.
  2. Luo ja julkaise sovellus tai julkaise päivitys Google Playssa olevaan sovellukseen.
    1. Kirjaudu Play Consoleen
    2. Luo ja valmistele sovellus, jos et ole vielä tehnyt sitä.
    3. Lataa uusi sovelluspaketti tai APK.

Huomaa, että tilisi voi poistua käytöstä uudelleen, jolloin saat uuden ilmoituksen.

Tärkeää: Jos et suorita kumpaakaan edellä mainituista tehtävistä tilin sulkemista koskevassa sähköpostissa ilmoitettuun päivämäärään mennessä, kehittäjätili suljetaan pysyvästi eikä rekisteröitymismaksuasi palauteta.