Tancament de comptes de desenvolupador inactius

Els comptes de desenvolupador de Google Play estan pensats per als desenvolupadors que publiquen aplicacions i les mantenen activament. Els comptes de desenvolupador que estiguin inactius es tancaran i les quotes de registre no es reembossaran.

Quan es considera inactiu un compte de desenvolupador?

Hi ha dos tipus de criteris que determinen si un compte de desenvolupador està inactiu o no.

Un compte de desenvolupador inactiu sense aplicacions

• El compte de desenvolupador es va crear fa més d'un any.
  • No ha enviat mai cap aplicació a revisió.

Un compte de desenvolupador inactiu amb aplicacions

• El compte de desenvolupador es va crear fa més d'un any.
  • Totes les aplicacions que s'han publicat al compte (incloses les suprimides, les suspeses i les que continuen actives) han tingut menys de 1.000 instal·lacions en total mentre han estat a Play Store.
  • No ha verificat el número de telèfon ni l'adreça electrònica de contacte del seu compte de desenvolupador de Play.
  • No ha utilitzat Play Console durant els 180 darrers dies.

Què passarà quan el meu compte de desenvolupador passi a estar inactiu?

Quan un compte de desenvolupador compleixi un dels criteris esmentats anteriorment, se'n proposarà el tancament per inactivitat. Arribat aquest punt, s'enviarà un correu electrònic al propietari del compte per comunicar-li que el compte de desenvolupador es tancarà aviat. També es comunicarà clarament a Play Console.

El correu electrònic indicarà els passos que pots seguir per conservar el teu compte de desenvolupador i la data en què s'han de completar aquests passos. Si no els segueixes, el compte es tancarà permanentment i no es reembossarà la quota de registre.

S'enviaran correus electrònics de recordatori amb 60, 30 i 7 dies d'antelació.

Com puc evitar que es tanqui el meu compte de desenvolupador?

Si tens previst publicar o mantenir aplicacions més endavant, completa les dues tasques següents per evitar que se't tanqui el compte:

1. Verifica les dades de contacte:
    1. Inicia la sessió a Play Console.
    2. Ves a la pàgina Detalls del compte (Totes les aplicacions > Detalls del compte) i completa la verificació de l'adreça electrònica i el número de telèfon.
    3. Fes clic a Desa.
  2. Crea i publica una aplicació, o bé publica l'actualització d'una aplicació existent a Google Play:
    1. Inicia la sessió a Play Console.
    2. Si encara no ho has fet, crea i configura una aplicació.
    3. Penja un app bundle o un APK nous.

Tingues present que el compte pot tornar a estar inactiu. Si això passa, rebràs una notificació nova.

Important: si no completes les dues tasques anteriors abans de la data especificada al correu electrònic que et vam enviar en relació amb el tancament del compte de desenvolupador, el compte es tancarà permanentment i no se't reembossarà la quota de registre.