Delta i programmet för Google Play Spel på datorn för utvecklare

Som vi nyligen har meddelat i Google Developers-bloggen kan användarna från och med 2022 ta del av sina favoriter på Google Play Spel på fler enheter. Spelarna kan smidigt byta mellan sin telefon, surfplatta och Chromebook samt snart en Windows-dator. Med denna Google-produkt utökas vår plattform så att spelarna får tillgång till sina Android-favoriter på fler datorer med det bästa från Google Play Spel.

Delta i programmet

Just nu kan endast utvalda partner delta i programmet för Google Play Spel på datorn för utvecklare. Mer information om utökningen av programmet kommer senare i år. Under tiden finns det några saker du kan göra:

• Om det inte går att spela ditt spel på en Chromebook kan du förbereda spelet genom att följa den här startguiden.
  • Registrera dig för det kvartalsvisa nyhetsbrevet för Spel om du inte redan har gjort det och håll dig uppdaterad.
  • Kontakta oss om du vill delta i programmet för Google Play Spel på datorn för utvecklare när det utökas.