Google Play Pelit tietokoneille ‑kehittäjäohjelmaan osallistuminen

Kuten ilmoitimme Google Developers ‐blogissa, vuonna 2022 käyttäjät voivat pelata Google Playn pelejä entistä useammilla laitteilla. Pelaajat voivat vaihtaa saumattomasti puhelimen, tabletin, Chromebookin ja pian myös Windows-tietokoneen välillä. Googlen kehittämä tuote tuo Google Play Pelien parhaat ominaisuudet saataville entistä useammille kannettaville ja pöytäkoneille. Näin pelaajat voivat nauttia Android-peleistään vieläkin enemmän.

Ohjelmaan osallistuminen

Tällä hetkellä vain tietyt kumppanit voivat osallistua Google Play Pelit tietokoneille ‑kehittäjäohjelmaan. Kerromme ohjelman laajentamisesta myöhemmin tänä vuonna. Tällä välin voit tehdä seuraavaa: