Deltag i udviklerprogrammet Google Play Games on PC

Som vi for nylig har annonceret på vores Google Developer-blog, kan brugere fra 2022 spille deres yndlingsspil i Google Play på flere enheder. Spillerne kan nemt skifte mellem telefon, tablet og Chromebook – og snart også Windows-pc. Dette Google-produkt giver dig det bedste fra Google Play Spil til computere, og det udvider vores platform, så vores spillere får endnu mere glæde af deres foretrukne Android-spil.

Deltagelse i programmet

Deltagelse i udviklerprogrammet Google Play Games on PC er i øjeblikket begrænset til udvalgte partnere. Vi offentliggør flere oplysninger om udvidelsen af programmet senere i år. I mellemtiden kan du prøve følgende: