Utvecklardokumentation för appar och spel

Android Developers

Om du vill ha hjälp med att utveckla Android-appar besöker du webbplatsen Google Developer. Där finns teknisk dokumentation, SDK-filen för Android och tips om hur du distribuerar appar.

Om du är spelutvecklare besöker du webbplatsen Google Developer, där du hittar dokumentation för Google Plays speltjänster.

Ladda ned appar och använda Google Play

Om du eller dina användare har problem med att ladda ned appar på Google Play besöker du Google Plays hjälpcenter, där du hittar felsökningsinformation. Du kan även kontakta kundtjänst.

Besök Google Play Google Plays hjälpcenter

Resurser för utvecklare

Design Utveckla Distribuera