Utviklerdokumentasjon for apper og spill

Android Developers

Hvis du trenger hjelp med å utvikle Android-apper, kan du gå til nettstedet for Android-utviklere. Der finner du teknisk dokumentasjon, Android SDK-en (utviklingssett for programvare) og tips for distribusjon av appene dine.

Hvis du er spillutvikler, går du til Google Developers-nettstedet for dokumentasjon om Google Play-spilltjenester.

Nedlasting av apper og bruk av Google Play

Hvis du og brukerne dine har problemer med å laste ned apper på Google Play, kan du besøke Google Play-brukerstøtten for å finne feilsøkingsinformasjon eller kontakte brukerstøtten.

Du kan også lese gjennom informasjonen som er tilgjengelig via disse nyttige linkene:

Gå til Google Play brukerstøtten for Google Play

Utviklerressurser

Nedenfor finner du viktige veiledninger som alle utviklere bør kjenne til:

Design Utvikling Distribuering