Policyn om emojis på Android

Vi har utformat vår policy om emojis för att uppmuntra till en inkluderande och konsekvent användarupplevelse. Därför måste alla appar ha stöd för den senaste versionen av Unicode-emojis när de körs på Android 12 eller senare.

Appar som använder standardemojis på Android utan anpassade implementeringar använder redan den senaste versionen av Unicode-emojis när de körs på Android 12 eller senare.

Appar med anpassade emojiimplementeringar, inklusive sådana som tillhandahålls via bibliotek från tredje part, måste ha fullt stöd för den senaste Unicode-versionen inom fyra månader efter att nya versioner av Unicode-emojis blivit tillgängliga när de körs på Android 12 eller senare.

I den här guiden kan du läsa mer om hur du stödjer moderna emojis.